Spelersvrouw.nl

Montana Yorke, de serveerster en vriendin André Schürrle

Montana Yorke, de serveerster en vriendin André Schürrle

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 5 juni 2016

Laatst Geüpdatet: 3 januari 2023

Montana Yorke is al enkele jaren de vriendin van Andre Schürrle. Tijdens de jaarwisseling van 2016 vroeg de aanvaller zijn spelersvrouw ten huwelijk.

Wanneer het koppel daadwerkelijk in het huwelijksbootje stapt is nog niet duidelijk. Wel poseerden ze op nieuwjaarsdag trots met hun verlovingsring op Instagram. Schürrle had tot 2013 een relatie van zes jaar met Sandra Schönig, een blonde studente Psychologie uit Ludwigshafen am Rein, waar ook de voetballer vandaan komt. Juist op het moment dat hij naar Chelsea verkaste, verbrak hij de relatie met Sandra Schönig nadat het in 2011 ook eens tijdelijk uit was geweest.

In Londen ontmoette hij Montana Yorke, een serveerster en bovendien model. Montana was net vrijgezel na een relatie met rugbyspeler Jebb Sinclair. Nadat Yorke haar vriend achterna was gereisd naar het WK, besloten ze te gaan samenwonen in Londen. Begin 2015 verkaste Schürrle echter weer naar Duitsland, waar hij ging spelen voor VfL Wolfsburg. Uiteraard ging de rondborstige Montana Yorke, die Canadese roots heeft en geboren werd in Vancouver, met hem mee, tot groot verdriet van de Engelse boulevardpers. Daar smulde men van de foto’s van de knappe en aantrekkelijke Montana, die vaak één van de meest sexy WAGS werd genoemd.

Vriendin André Schürrle: Montana Yorke

Wat Montana Yorke in het dagelijks leven doet is nauwelijks bekend. Haar foto’s komen veelvuldig in de Duitse kranten, maar interviews geeft ze maar zelden. Ze lijkt haar tijd vooral te vullen met het posten van sexy selfies op haar populaire Instagram-account. Daarnaast is ze veel te zien met Andre Schürrle wanneer de Duitse aanvaller niet hoeft te trainen of te spelen. Ook plaatste ze een filmpje waarop te zien is hoe ze met haar blonde vriend in de achtertuin voetbalt, maar daarop is duidelijk te zien dat ze bepaald niet over het talent beschikt wat Andre Horst Schürrle – zoals de international voluit heet – heeft. De Duitse international zou jaarlijks circa vijf miljoen euro verdienen. Naast Wolfsburg en Chelsea speelde de vleugelaanvaller ook voor FSV Mainz en Bayer Leverkusen.