Spelersvrouw.nl

Lotte Altena de vriendin van Hidde ter Avest

Lotte Altena vriendin Hidde ter Avest

Lotte Altena is de vriendin van Hidde ter Avest. De rechtsback van FC Utrecht is in zijn privéleven nu al een tijdje een gelukkig man met zijn grote liefde Lotte Altena!

Inhoudsopgave

Lotte Altena vriendin Hidde ter Avest

Het is wel duidelijk dat Lotte Altena veel overheeft voor haar vriend Hidde ter Avest. Toen de vleugelverdediger in 2018 transfervrij de overstap maakte van De Grolsch Veste van FC Twente naar het Stadio Friuli van Udinese, reisde ze hem achterna naar Italië. Dat had wat voeten in aarde, want haar afstudeerstage (Lotte studeerde Commerciële Economie) moest ze in de buurt doen. Ze koos het Oostenrijkse electronicabedrijf Infineon Technologies!

Op haar Instagram-pagina zien we dat Lotte Altena en Hidde ter Avest hartstikke gelukkig zijn in de liefde. Ze trekken veel met elkaar op en hebben een schattig hondje, vernoemd naar de praatgrage kaketoe van The Lion King, Zazou!

Hidde ter Avest rechtsback FC Utrecht

Voor Udinese speelde Ter Avest in tweeënhalf jaar tijd 41 wedstrijden, maar in het seizoen 2020-2021 kwam hij opeens niet meer aan de bak onder trainer Luca Gotti. Daarom koos de vleugelverdediger in januari 2021 voor een terugkeer naar de Eredivisie. Zijn oude liefde FC Twente (de club die hem opleidde) gooide een balletje bij hem op, maar Ter Avest koos voor de Galgenwaard van FC Utrecht.

In De Telegraaf legde hij uit: “Ik heb ook een goed gesprek gehad met FC Twente. Ik heb het afgewogen en uiteindelijk de keuze voor FC Utrecht gemaakt. Ik heb een heel positief gesprek gehad met René Hake en Justin Hoogma, die een goede vriend van me is, speelt hier. Ik heb hem gebeld en hij heeft me alles een beetje verteld hoe het hier gaat. Dan begint het te leven en krijg je er een goed gevoel bij.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door LOTTE (@lottealtena1)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door LOTTE (@lottealtena1)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door LOTTE (@lottealtena1)