Spelersvrouw.nl

Denise Kielholtz Gerges de vrouw van Hesdy Gerges

Denise Kielholtz Gerges vrouw vriendin Hesdy Gerges

Denise Kielholtz Gerges is de vrouw van Hesdy Gerges. Samen vormen ze een heus kickboksstel! Denises bijnaam in de ring is Miss Dynamite, maar betekent zéker niet dat haar relatie met Hesdy op springen staat. De twee zijn namelijk al eventjes gelukkig in de liefde.

Inhoudsopgave

Denise Kielholtz Gerges vrouw Hesdy Gerges

Denise Kielholtz Gerges begon op jonge leeftijd al met judoën, en was eigenlijk gelijk succesvol. Ze verdiende in de jeugd verschillende medailles op Nederlandse kampioenschappen, waaronder goud in 2003 (U15) en 2008 (team). In 2015 maakte Denise haar debuut in mixed martial arts, en sindsdien werd ze zes keer wereldkampioen kickboksen en één keer wereldkampioen thaiboksen. Sinds 2016 vertegenwoordigt ze Bellator.

Hesdy Gerges kickbokser Bellator en Miss Dynamite

Dat laatste is een overeenkomstigheid tussen Hesdy en Denise Gerges, want ook de eerstgenoemde komt uit voor Bellator MMA. Hesdy Gerges is een bekende naam in de kickbokswereld, want al sinds 2003 is hij actief in de vechtsport! Gerges heeft daarnaast een behoorlijk heftig verleden, want hij was drugsrunner voor de in 2012 geliquideerde crimineel en drugshandelaar Patrick Brisban.

Vriendin Denise Kielholtz Gerges met Hesdy jaloers op Amerika

In Nederland heeft het kickboksen een bepaalde (negatieve) naam, en bovendien kunnen vrouwelijke vechtsporters er maar moeilijk van leven. In 2016 vertelde Denise Gerges aan Het Parool: “In Amerika heeft de vrouwelijke vechter Ronda Rousey een miljoenencontract met Reebok. Vrouwelijke vechters zijn daar superhelden. In dat opzicht hebben we hier nog een hoop te winnen.” Haar man Hesdy gaf haar bijval: “Het is zonde dat het in Nederland altijd via negatieve media-aandacht moet gebeuren. Je krijgt als vechter pas aandacht als je een kerel in de kroeg in elkaar slaat.”