Spelersvrouw.nl

Gina de vriendin van Murthel Groenhart

Gina vriendin Murthel Groenhart

Gina is de vriendin van Murthel Groenhart. De kickbokser draait al lang mee in de top en dat was niet mogelijk geweest zonder zijn stabiele thuissituatie met vriendin Gina én hun twee kinderen Heavenly en Jaivey.

Inhoudsopgave

Gina vriendin Murthel Groenhart

De vriendin van Murthel Groenhart is in principe een grote onbekende, want op het internet is ze nergens terug te vinden. Gina heeft dan wel een (afgeschermd) Instagram-profiel, maar veel geeft ze dan ook niet vrij over zichzelf. Wél weten we dus dat Murthel en zijn vriendin twee kinderen hebben: Jaivey en Heavenly. In januari 2021 verscheen er voor het eerst een foto op Instagram van Murthel met zijn hele gezinnetje.

Murthel Groenhart kickbokser Glory

Murthel Groenhart is best een begrip in de wereld van het kickboksen. Hij begon met gevechten in kleine shows in Nederland, maar maakte in 2006 zijn debuut bij SLAMM, een organisatie die evenementen op vechtsportgebied organiseerde. De carrière van Groenhart kwam op stoom en in 2008 werd hij K-1 Italy Oktagan-kampioen, waarna hij in 2012 de K-1 World MAX World Championship Tournament Final won. De kickbokser stond (en staat) erom bekend zijn tegenstanders op spectaculaire wijze neer te slaan.

Op 26 augustus 2017 werd Groenhart wereldkampioen weltergewicht bij Glory door Cedric Doumbe te verslaan, op basis van een verdeelde jurybeslissing. Mooie prestaties dus, die ongetwijfeld nooit mogelijk zouden zijn geweest zónder vriendin Gina aan zijn zijde.