Spelersvrouw.nl

Dit is de vrouw van Fred Rutten

Marie-José Rutten is de vrouw van Fred Rutten

Marie-José Rutten is de vrouw van voetbaltrainer Fred Rutten. Hij is al jaren getrouwd met zijn vrouw, samen hebben ze twee volwassen dochters. De dochters van Fred en Marie-José zijn eind twintig. Ze wonen beiden niet meer thuis. Fred, woont samen met zijn vrouw in Overdinkel,  Overijssel.

Inhoudsopgave

Marie-José Rutten is de vrouw van Fred Rutten

Marie-José Rutten is al meer dan 20 jaar de vrouw van Fred Rutten. Voor hun huwelijk hadden ze al jaren een relatie. Op dit moment werkt de vrouw van Fred als directeur HR & Organisatie bij supermarktketen Spar. Voordat ze in september 2017 bij Spar kwam te werken, werkten ze jaren bij Scania.

Fred en Marie-José hebben twee dochters

Fred en Marie-José hebben samen twee dochters die inmiddels ook beiden getrouwd zijn. Over de dochters van het stel is weinig bekend, ze blijven buiten de spotlights. 

Korte voetbalcarrière

Fred Rutten speelde zijn hele voetbalcarrière (37 wedstrijden) voor FC Twente. Hij moest noodgedwongen stoppen, omdat zijn knieën versleten waren. Kort nadat zijn voetbalcarrière eindigde, begon hij aan zijn succesvolle trainerscarrière. 

Lange trainerscarrière

De trainerscarrière van Fred begon bij FC Twente als assistent-trainer. In seizoen 1993/1994 maakte hij zijn debuut als trainer onder leiding van Guus Hiddink. In de jaren erna werd hij hoofdtrainer van onder andere FC Twente, Schalke 04, Vitesse en Feyenoord.

Ook vervangt Rutten Ruud van Nistelrooy als hoofdtrainer van PSV voor de laatste wedstrijd van het seizoen 2022/2023. Ruud, heeft per direct ontslag genomen, omdat hij te weinig vertrouwen kreeg van de directie. Na zijn ontslag heeft hij wel meer tijd voor zijn vrouw.

Foto © Voetbalprimeur