Spelersvrouw.nl

Is deze bloedmooie vrouw de vriendin van Hakim Ziyech

Is deze bloedmooie vrouw de vriendin van Hakim Ziyech

Hakim Ziyech, zit een groot deel van dit seizoen op de bank bij zijn huidige club Chelsea. Toch, zijn we de Marokkaanse international nog niet vergeten in Nederland.

Hij groeide op met zijn moeder in Dronten, zij zag al snel dat haar zoon een groot talent was. 


Over het liefdesleven van Hakim Ziyech is voor de rest weinig bekend, hij is openbaar enkele keren gezien met een vrouw.

Op het Instagram-account van Hakim Ziyech zien we zijn vriendin ook niet terug.

De prachtige Ajanarie zou de vriendin zijn van Chelsea-speler Hakim Ziyech. Ze zijn samen gespot in een restaurant in Dubai. Hier hebben we meerdere bronnen voor.

Ajanarie zou de vriendin zijn van Hakim Ziyech

Inhoudsopgave

Ajanarie zou de vriendin zijn van Hakim Ziyech

Mocht Ajanarie daadwerkelijk de vriendin zijn van Hakim Ziyech, dan heeft hij het goed voor elkaar. Ajanarie, ziet er prachtig uit. Ook op de socials is de huidige vriendin van Hakim geen onbekende. Op Instagram heeft ze bijna 60.000 volgers.

 Ze uploadt wekelijks een weekvlog op haar eigen YouTube-kanaal, hier was de voetballer van Chelsea nog niet in te zien. Video’s van deze knappe dame hebben tussen 7.000 en 20.000 views.

 Ze verdient het grootste deel van haar inkomsten door samen te werken met merken. Ze werkt onder meer samen met Daisycon. Wil je meer over haar weten? Bekijk haar eigen website dan eens.

Op date met Monica Geuze

Op date met Monica Geuze

Hakim Ziyech is op date geweest met Monica Geuze, de ex-vriendin van Lars Veldwijk en Robbert Kroese. Tussen de relatie die Monica had met Lars en Robbert is ze op date geweest met de voetballer die destijds nog bij Ajax voetbalde.

Waarom het niks is geworden, is niet helemaal duidelijk. Wat ons betreft is Monica Geuze één van de knapste vrouwen van Nederland, het zal wel niet werken tussen hen.

Weinig bekend over het liefdesleven van Hakim Ziyech

Over het liefdesleven van Hakim Ziyech is erg weinig bekend. Hij houdt een deel van zijn privéleven buiten de spotlights. Ajanarie, zal de eerste serieuze vriendin van de topvoetballer.

Ze zouden in het geheim een relatie hebben. Het stel zal in zijn tijd bij Ajax een relatie hebben gekregen. Op 1 juli maakte hij de overstap van Ajax naar de Londense voetbalclub Chelsea.

Zijn glorietijd bij Ajax

Bij Ajax was Hakim Ziyech jaren een bepalende speler. Hij haalde met teamgenoten als Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt de halve finale van de Champions League. De wedstrijd tegen Spurs werd in de laatste minuut verloren.

Transfer naar Chelsea FC

De Marokkaanse voetballer tekende op 1 juli 2020 een contract in Londen. Hij tekende direct een contract van 5 jaar. Dat was financieel erg interessant voor de voetballer. Ziyech, verdient naar schatting zo’n 10 miljoen euro.

De Marokkaanse buitenspeler had een goed begin bij Chelsea. In 2022 belandde hij op de bank, sindsdien heeft hij enkele wedstrijden gespeeld.

Woont Hakim Ziyech met zijn vriendin in het prachtige Londen?

De kans is groot dat Hakim Ziyech samen met zijn vriendin in zijn prachtige appartement woont in hartje Londen. Of dit echt zo is, is niet duidelijk. Er zijn in ieder geval geen bewijzen voor.