Spelersvrouw.nl

De relatiestatus tussen Joao Felix en vriendin Margarida Corceiro

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 11 maart 2023

Laatst Geüpdatet: 11 maart 2023

Margarida is de vriendin van sterspeler Joao Felix. Joao zit sinds 2019 bij het Spaanse Atletico Madrid, alleen loopt dit nog niet vlekkeloos. Hij krijgt weinig speeltijd en werd daarom in begin ‘23 verhuurd aan Chelsea Fc. Hij is al enkele jaren samen met zijn vriendin Margarida. Maar de laatste tijd komen er geluiden naar boven dat Margarida vreemd zou zijn gegaan.

Inhoudsopgave

Margarida Corceiro

De 20-jarige Margarida is de vriendin van stervoetballer Joao Felix. Ze was vóór haar relatie met de voetballer ook al geen onbekende meer. Zo is ze Portugees model en influencer op social media. Dit kwam allemaal aan het licht toen de knappe blondine een contract tekende bij Central Models Agency. Margarida reist de wereld rond met zijn Joao om hem te steunen in zijn voetbalcarrière. Alleen lijkt het model al zo’n 3 keer zijn vreemdgegaan tijdens zijn relatie met Joao. Zo zou ze zijn gezien met niemand minder dan de Portugese voetballer Pedro Porro. Ze lijkt veel met mannen op te trekken en dat vinden de fans van Felix niet leuk. Zo krijgt ze bakken met kritiek op instagram foto’s samen met andere mannen.

De voetbalcarrière van Joao Felix

Felix werd wereldwijd ontdekt in het voetbaljaar 2018-2019. De toen nog Benfica-speler scoorde 15 keer in 26 wedstrijden. Hij had de aandacht van de wereld en maakte daarom na dat speeljaar zijn transfer naar het Spaanse Atletíco Madrid. In totaal heeft hij 96 wedstrijden voor de club gespeeld. Alleen werd zijn band met trainer Diego Simeone er niet beter op. Ook zou hij “met zijn ziel onder z’n armen lopen”. Daarom werd hij begin 2023 uitgeleend aan Chelsea Fc.

© Instagram