Spelersvrouw.nl

Daria Medvedev vrouw van Daniil Medvedev

Daria Medvedev is de vrouw van Daniil Medvedev, een professioneel tennisser uit Rusland. Daria was al jarenlang de vriendin van Daniil Medvedev en een schitterend huwelijk kon dan ook niet uitblijven. Zo kan het toptalent met de blondine aan zijn zijde toewerken naar de wereldtop.

Inhoudsopgave

Daria Medvedev vrouw Daniil Medvedev

Daria Medvedev stapte in september 2018 in het huwelijksbootje met haar grote liefde Daniil Medvedev. De twee, beiden geboren in de Russische hoofdstad Moskou, waren al jarenlang samen en bezegelden hun relatie met een grootse, feestelijke bruiloft.

Daria is allesbehalve een doorsnee ‘spelersvrouw’. Ze zoekt nooit de spotlights op en is op de sociale media vrijwel onvindbaar. De enige kiekjes die van de knappe blondine te vinden zijn, komen van de Instagram- en Facebookpagina van manlief Daniil Medvedev.

Lees ook: Wie is de vriendin van tennisser Botic van de Zandschulp?

Daria Medvedev en Daniil Medvedev zijn getrouwd

Zoals gezegd is Daniil inmiddels getrouwd met vriendin Daria. Dat gebeurde vlak voor de wedstrijden om de Rakuten Japan Open in Tokio, die hij wist te winnen.

Medvedev erkende destijds dat hij ‘wel bang was dat het huwelijk ervoor zou kunnen zorgen dat hij even niet goed zou kunnen spelen’, maar terwijl zijn ring nog maar net om de vinger zat, sloeg Medvedev zijn opponenten al weer van de baan.

Daniil Medvedev toptennisser uit Rusland

Daniil Medvedev wordt getraind door Gilles Cervara. De bijna twee meter lange Moskoviet woont met zijn vrouw Daria Medvedev in Monte Carlo in Monaco, een populair oord voor tennissers. Hij is de zus van Natalia Medvedeva, voormalig tennisster uit Oekra√Įne die in 1987 op Wimbledon de meisjes¬≠dubbelspeltitel won, aan de zijde van Natallja Zverava.

Vrouw Daria Medvedev is dus in een echte tennisfamilie beland. Waar mogelijk juicht ze voor man Daniiil Medvedev, maar het liefst vanuit de schaduw. Het neemt niet weg dat de twee dolgelukkig zijn samen!