Spelersvrouw.nl

Andra van Bommel vrouw Mark van Bommel

Andra van Bommel vrouw Mark van Bommel

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 26 februari 2019

Laatst Geüpdatet: 1 maart 2023

Andra van Bommel is de vrouw van Mark van Bommel. De huidige trainer van PSV is inmiddels 41 jaar oud. Zijn vriendin leerde hij kennen toen hij als twintigjarige jongeman speelde voor Fortuna Sittard. Andra is de dochter van toenmalig trainer Bert van Marwijk en dat was voor Mark van Bommel niet altijd even makkelijk.

Inhoudsopgave

Andra van Bommel vrouw Mark van Bommel

Andra van Bommel is de vrouw van Mark van Bommel. De twee leerden elkaar kennen toen Mark twintig jaar oud was. Voor Mark was het niet altijd even makkelijk om uitgerekend uit te gaan met de dochter van zijn trainer. “Het was natuurlijk best vreemd om met de dochter van de trainer uit te gaan. Ik weet nog dat ik haar thuis ging ophalen. Ik belde aan en stond echt te trillen op mijn benen”, gaf hij jaren geleden eens aan in gesprek met De Mol trapt af.

“Daarna ben ik met Andra naar de bioscoop gegaan. Ik geloof naar The Truman Show. Vervolgens hebben we in de McDonalds gegeten”, aldus Mark over zijn uiterst romantische eerste date. Uiteindelijk werden de twee wel een setje en zelfs vandaag de dag staat Andra nog altijd aan de zijde van Mark. De twee zijn de trotse ouders van drie kinderen: zonen Ruben en Thomas en dochter Renée.

© Instagram

Mark van Bommel en Bert van Marwijk

Mark van Bommel heeft het niet altijd makkelijk gehad als ‘schoonzoon van’ Bert van Marwijk. Voornamelijk toen Van Marwijk werkzaam was als bondscoach van het Nederlands elftal kreeg hij vaak het verwijt dat Van Bommel werd voorgetrokken. Van Bommel kreeg tenslotte zelfs de aanvoerdersband onder leiding van zijn schoonvader.

Vandaag de dag is Mark van Bommel zelf trainer en wel bij PSV. zijn schoonvader Van Marwijk heeft een adviserende rol gekregen binnen de club. “Hij gaat mij ondersteunen. Hij zal niet dagelijks op het veld staan. Dan een aantal dagen wel, dan niet. Hij gaat de rol invullen zoals ik dat voor ogen zie, zoals hij mij kan ondersteunen”, aldus Mark tegenover Omroep Brabant.

Andra van Bommel is te volgen via Instagram.