Spelersvrouw.nl

Melita Paratusic: vriendin van Muamer Tankovic, ex van Rodney Sneijder

Melita Paratusic vriendin van Rodney Sneijder

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 9 februari 2015

Laatst Geüpdatet: 1 april 2023

Melita Paratusic maakte wat je noemt een droomtransfer. Begon ze het jaar nog als vriendin van Rodney Sneijder, in het najaar ligt ze plots in de armen van Muamer Tankovic. Van een tamelijk onzichtbare middenvelder van Almere City en Jong FC Utrecht naar een basisspeler van AZ: dat noemen we nog eens promotie.

‘Wat Wesley kan, kan ik ook’, moet Rodney Sneijder hebben gedacht. De middenvelder scoorde een relatie met de Yolanthe van Bosnië, Melita Paratusic. De Utrechter was tot over z’n oren verliefd, bleek op Instagram. ‘You make roses more beautiful than they are’ en ‘She is the reason behind my smile’. Heel lang hield hun liefde echter geen stand. Inmiddels heeft hij alweer een nieuwe vriendin, Ajla Etemovic, die overigens opvallend veel op Melita lijkt.

Het moet gezegd worden, Melita Paratusic mag er wezen. Pas twintig lentes jong, maar nu al een ware schoonheid. Dat riep destijds al de vraag op.. waarom Rodney? Lopen er in Bosnië geen middenvelders uit de marge van het profvoetbal, want om nou te zeggen dat de carrière van Rodney echt lekker gaat.. mwah.. Almere City.. Guur, windering. Of zou ze het misschien wel erg interessant hebben gevonden om dichtbij de spotlights van Yolanthe en Wesley te vertoeven?

Afijn, wat u over Melita moet weten: geboren in het Bosnische Kozarac, later woonachtig in Bergen op Zoom. Deze fraaie brunette doet modellenwerk voor Promo Vision Models. U weet wel, die meisjes die bij beurzen en bij autoraces in strakke pakjes u het kwijl uit de mond laten lopen.

Inhoudsopgave

Melita Paratusic, vriendin van Muamer Tankovic

Gezien haar Facebook-gedrag kunnen we concluderen dat Melita dol is op duckfase-poses, uitgaan en een klein hondje, ter grote van een hamster, genaamd Nouel, die ze overal mee heen sleept.

Voor Rodney Sneijder was Melita Paratusic overigens niet zijn eerste vriendinnetje. Eerder schaakte hij Fleur Minjon, een zangeresje van de wereldberoemde meidengroep KUS! Dat was, zo schreven de roddelbladen destijds, een nogal pikante keuze. Rodney leerde Fleur Minjon volgens de bladen kennen in de PC Hooftstraat, stuurde haar berichtjes en verleidde haar tot een date in Scheveningen. Het pijnlijke is echter dat Fleur volgens diezelfde kappersblaadjes zou zijn vreemd gegaan met Jan Smit toen de Volendammer een relatie had met Yolanthe. Oeps!

Melita Paratusic had eerder een relatie met Rodney Sneijder

En alsof dat nog niet genoeg is, had Rodney vier jaar lang een relatie met een goede vriendin van Fleur. Was dat het? Nee, ook ene Dzneta duikt op lief poserend met de oud-Ajacied. En alsof dat nog niet genoeg is: de zwoele teksten die u in het begin van dit topic las over Melita, postte Rodney Sneijder in juli 2012 nog over Muriëlle van Schaik. Medelijden hoeven we niet met Sneijder te hebben. Hij heeft inmiddels alweer een relatie met een soort Melita 2.0 aangeknoopt. Zijn nieuwe vriendin luistert naar de naam Ajla Etemovic.

1 comment