Spelersvrouw.nl

Elena Parrondo, vriendin van Urby Emanuelson

Elena Parrondo de vriendin van Urby Emanuelson

Urby Emanuelson heeft een zeer wulpse vis uit de vijver der mooie vrouwen gehengeld. De middenvelder heeft een relatie met Elena Parrondo.Urby Emanuelson heeft een zeer wulpse vis uit de vijver der mooie vrouwen gehengeld. De middenvelder heeft een relatie met Elena Parrondo.

De Spaanse Elena is actrice, kledingontwerpster, VIP-hostess en succesvol bikini-model. Ze doet zelfs aardig succesvol mee aan wedstrijden op het gebied van ‘bikini fitness’. Hun relatie dateert uit het najaar van 2014, toen Urby zijn liefde voor de rondborstige Spaanse via Instagram wereldkundig maakte. Sindsdien hebben de twee het buitengewoon gezellig, getuige de selfies en andere kiekjes waarop ze samen poseren.

Elena Parrondo is vaste gast bij de wedstrijden van Urby, ookal zit de oud-Ajacied de afgelopen jaren vooral op de reservebank. In oktober nam Emanuelson zijn Elena mee naar Parijs, voor een romantisch weekend. Elena adoreert haar voetballende vriend werkelijk: ,,Ik dank God voor de man waarmee ik mijn leven kan delen. Hij is aardig, hij is knap, hij is grappig, hij is echt, hij is zorgzaam, hij is steunend, hij is een groot sporter, hij is een professional, hij is een liefhebbende geweldige vader voor zijn kinderen, hij is lief en uniek. En zo kan ik eindeloos doorgaan, want ik aanbid hem en houd van hem.”

Elena Parrondo vriendin van Urby Emanuelson

Emanuelson heeft al twee kinderen uit zijn eerdere relatie met Vanity Harteveld, met wie hij Nashaira en Jayciël kreeg. Volgens De Telegraaf dumpte Emanuelson zijn ex per telefoon door te zeggen ‘dat hij geen zin meer in hun relatie had’. Vanity deed daarover haar beklag in de krant: „Hij kan ons toch niet zomaar in de steek laten?”

„Hij zei dat hij onze relatie wil verbreken en dat hij niet wil dat ik terug naar huis kwam, in Milaan. Hij vertelde niet waarom. Het was een heel kort en koel gesprek.” Na de telefonische mededeling ging Vanity naar hun Nederlandse huis in Hoofddorp. „Toen zij daar aankwam, bleek de moeder van Urby alle sloten te hebben laten vervangen. Daar stond ze met de kinderen op straat. Ze kon haar eigen huis niet eens in en had geen melk voor de baby. Alle rekeningen waren geblokkeerd. Vanity kon geen geld opnemen en dus geen boodschappen doen voor haar kindjes”, vertelt levenscoach Patty Harpenau (moeder van zanger Dotan), die Vanity bijstond na de traumatische breuk.

Elena Parrondo vriendin van Urby Emanuelson liggend Elena Parrondo vriendin van Urby Emanuelson Elena Parrondo vriendin Urby Emanuelson