Spelersvrouw.nl

Tinna Björt Fisher de vriendin van Elías Már Ómarsson

Tinna Björt Fisher is de vriendin van Elías Már Ómarsson, een IJslandse aanvaller van voetbalclub Excelsior uit Rotterdam. Ze hebben samen twee zoontjes en wonen in Berkel en Rodenrijs, in de provincie Zuid-Holland.

Inhoudsopgave

Tinna Björt Fisher vriendin Elías Már Ómarsson

Tinna Björt Fisher komt, zoals haar naam al doet vermoeden, net als vriend Elías Már Ómarsson uit IJsland (Keflafík). Ze volgde de opleiding tot stewardess op een school met de prachtige naam Fjölbrautaskóli Suðurnesja en belandde al snel bij Iceland Air. Die baan liet ze echter in 2015 achter zich, toen ze samen met haar geliefde naar Noorwegen verhuisde.

Elías Már Ómarsson IJslandse voetballer

Elías Már Ómarsson is in januari 1995 geboren in Keflafik. Hij begon zijn carrière bij de plaatselijke voetbalclub en trok in 2015 naar Valerenga uit buurland Noorwegen, om vervolgens verhuurd te worden aan IFK Göteborg uit Zweden. Na bijna heel Scandinavië te hebben gezien koos de aanvaller in augustus 2018 voor Nederland, toen Excelsior voor hem aanklopte.

In Rotterdam zette Ómarsson in het bijzijn van zijn vriendin Tinna Björt Fisher zijn paraaf onder een verbintenis voor drie seizoenen, met de optie voor nog een extra seizoen. Zijn debuutjaar verliep nog niet helemaal naar wens, maar in het seizoen 2020/2021 brak hij in de Keuken Kampioen Divisie helemaal door. Zo stond hij na de eerste veertien wedstrijden bijvoorbeeld al op twaalf goals.

Elías Már Ómarsson spits Excelsior

Niet voor niets werden er al snel andere (Eredivisie)clubs aan hem gelinkt. Trainer Marinus Dijkhuizen reageerde toen, bij RTV Rijnmond: “Als ze komen, dan moeten clubs een mooie som betalen. Daar kan Excelsior leuke dingen mee doen.”

En Ómarsson wilde er niets over kwijt: “Ik moet nadenken over hoe ik de ploeg kan helpen. Als ik te veel dingen aan mijn hoofd heb, dan kan ik alles verknallen Ik wil alleen maar mijn werk doen en niet op andere dingen gefocust zijn.” Behalve ook op zijn vriendin Tinna Björt Fisher en hun twee kids dan natuurlijk!