Spelersvrouw.nl

Puck Moonen, de knapste wielrenster van Nederland is vrijgezel

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 2 juni 2017

Laatst Geüpdatet: 2 mei 2019

Puck Moonen is de knapste wielrenster van Nederland. Ze werd al eens uitgeroepen tot mooiste sportvrouw van ons land door mannenblad FHM: wielrenster Puck Moonen is niet alleen supersportief, maar ook belachelijk mooi. Sinds het voorjaar van 2019 is ze weer vrijgezel.

Inhoudsopgave

Puck Moonen knapste wielrenster

Puck Moonen is de knapste wielrenster van Nederland en dat lijkt ze zelf ook te weten. Ze plaatst tenslotte regelmatig fraaie foto’s van zichzelf via Instagram. Dat leidde ertoe dat verschillende websites al aandacht aan haar besteedden en haar bekendheid en het aantal volgers op Instagram snel groeide.

Vooralsnog dankt de mooie brunette – of is ze toch een blondine? – haar bekendheid nog niet aan haar sportieve overwinningen, al is ze zeker getalenteerd. Marianne Vos is daarbij haar voorbeeld. Dat ze momenteel vooral bekend is vanwege haar looks, maakt haar wel gretig om juist ook sportief te presteren, zo vertelde ze in een interview met FHM: “Reaguurders van Dumpert zijn niet altijd even aardig, haha. Het motiveert mij alleen maar meer om nog harder fietsen. Er zijn veel mensen die zeggen dat ik alleen maar veel aandacht krijg vanwege mijn uiterlijk, maar niet hard kan fietsen. Maar dat is helemaal niet waar. Ik ben dan alleen maar extra getergd om hun ongelijk te bewijzen.”

Puck Moonen is weer vrijgezel

Puck Moonen is sinds het voorjaar van 2019 weer vrijgezel. Ze was jarenlang een stel met Eli Iserbyt, net als Puck Moonen ook een groot wielertalent.

Puck was zo gelukkig met Eli en zo overtuigd van zijn eerlijkheid dat ze het idee had dat ze Temptation Island makkelijk zouden overleven samen. “Hele dagen in de zon liggen en verder niets doen, lekker makkelijk. Ik drink ook geen alcohol, dus het zou hele saaie tv opleveren, vrees ik.”

Aan al het goede komt een einde, zo ook aan de relatie tussen Puck en Eli. Puck Moonen is dan ook weer vrijgezel. Dit heeft Eli laten weten aan Wielerflits.be. “”Puck en ikzelf vormen vanaf heden geen koppel meer. Omstandigheden hebben er ons toe geleid om een punt te zetten achter onze relatie. We verwerken dit momenteel elk op onze eigen manier en hopen dat onze privacy gerespecteerd wordt”, zo liet Eli weten in het voorjaar van 2019.

Mooiste sportvrouw

Dat ze werd uitgeroepen tot mooiste sportvrouw ervoer ze als strelend: ,,Dat is een hele eer. Ik had eerst niet in de gaten hoe groot het eigenlijk is. Totdat ik op het FHM-feest was. Het was net een soort TMF-Awards met veel BN’ers en een rode loper. Daarna besef je pas wat voor eer het is om in die lijst te staan en dan ook nog op zo’n hoge plaats. Ik sta tussen allemaal mooie beroemde vrouwen en prachtige topmodellen.”

Haar uiterlijk heeft haar overigens ook wel eens minder leuke momenten opgeleverd. “Ik postte eens een foto op mijn verhaal op Instagram van mijn benen die vuil waren na een koers. Toen kreeg ik een bericht van iemand die een voetenfetisj had. Die wou dan een foto van mijn blote voeten, dat was echt supervreemd.”, aldus Puck.

Puck Moonen is te volgen via Instagram en Facebook.

https://www.instagram.com/p/BaUOM9Jjlfu/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BwcQWyOFRSk/?utm_source=ig_embed

1 comment