Spelersvrouw.nl

Annet van Geel, de immer aanwezige vrouw van Martin van Geel

Annet van Geel, de immer aanwezige vrouw van Martin van Geel

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 16 mei 2017

Laatst Geüpdatet: 18 juni 2023

Annet van Geel is de vrouw van Martin van Geel. Waar Feyenoord-directeur Martin van Geel gaat, daar is ook zijn vriendin Annet van Geel. Volgens haar grootste criticaster, Johan Derksen, presenteert de vrouw van de Feyenoord-bestuurder zich ‘stuitend prominent’. Toch weten we relatief weinig over Annet van Geel.

Inhoudsopgave

Annet van Geel vrouw van Martin van Geel

Annet van Geel is de vrouw van Martin van Geel. Interviews geeft ze niet, alles wat we weten komt voornamelijk door de smakelijke en smeuïge anekdotes die met name bij Voetbal Inside worden verteld. Annet van Geel heeft wel een open Facebook-profiel, waar we lezen dat ze heeft gestudeerd aan het Durendael in Oisterwijk, maar vooral het enorme aantal selfies valt op. Van de 30 openbare foto’s op haar Facebook-profiel, zijn er 24 selfies van mevrouw Van Geel. Maar we moeten haar ook complimenteren en credits geven voor de geldinzamelende acties die ze doet voor een goed doel.

Één van de meest pikante anekdotes die Johan Derksen eens vertelde in de uitzending, is dat Annet van Geel zich ook zou laten masseren op de massagebank van Feyenoord. Waarop René van der Gijp direct inhaakte door te zeggen dat de masseur in kwestie daarna zijn horloge kwijt was…

Bekijk het hilarische fragment hieronder.

Annet van Geel en Johan Derksen

Maar ook in zijn geschreven bijdragen spaart Derksen mevrouw Van Geel allesbehalve. In één van zijn columns als hoofdredacteur van Voetbal International schreef Derksen: “Feyenoord krijgt bovendien Annet van Geel er gratis bij en daar zou ik niet blij mee zijn. Annet is een gezellige en spontane vrouw, altijd even vriendelijk en hartelijk. Eigenlijk is er niets mis mee. Maar ze wijkt geen meter van haar echtgenoot, ze volgt hem als een schaduw en vindt zichzelf een dominant type. Dan weet u het wel. Zij heeft de nare gewoonte leuke, knusse, sociale en gezellige dingen te organiseren.”

“Ik moet er niet aan denken, maar bij Willem II regelde ze dat de spelersvrouwen in een paar auto’s de uitwedstrijden bezochten en ook bij AZ en Ajax stond ze aan de basis van allerlei activiteiten. Een fotoshoot voor de dames, terwijl de voetballers moesten koken. Er werden kappers en visagisten geregeld, er werd een cursus sieraden maken georganiseerd en als klap op de vuurpijl kwam er ook nog een volkszanger optreden. Bij Ajax organiseerde Annet een fitnessclubje voor de spelersvrouwen, waar ze zelf bodyshape-lessen gaf. Als Gudde van steengrillen, paintballen, paaseieren zoeken, macrameeën en figuurzagen houdt, kan hij zijn hart ophalen. Ik houd niet zo van vrouwen die zich via de functie van de echtgenoot opdringen in de club.”

Annet van Geel is te volgen via Facebook.

Smakeloos
Martin van Geel gaf al eens aan bij BNR het smakeloos te vinden dat zijn vrouw regelmatig wordt besproken bij Voetbal Inside en om die reden niet meer te kijken, laat staan aan te schuiven, bij het programma. Bekijk hieronder nog twee smeuïge fragmenten waarbij de heren het over Annet van Geel hebben.