Spelersvrouw.nl

Halina Reijn, de nieuwe vriendin van Daniël de Ridder

Halina Reijn is de nieuwe vriendin van Daniël de Ridder. Daniël lijkt een sterke voorkeur te hebben voor vriendinnen uit de televisiewereld. Na Tatum Dagelet heeft de oud-speler van Ajax en sc Heerenveen het nu aangelegd met actrice en DWDD-tafeldame Halina Reijn.

Inhoudsopgave

Halina Reijn vriendin Daniël de Ridder

Halina Reijn is de vriendin van Daniël de Ridder. De voormalig voetballer lijkt het echt gevonden te hebben met vrouwen uit de tv-wereld. Nog een opvallende overeenkomst: Beide vriendinnen zijn aanmerkelijk ouder dan De Ridder. Scheelden Tatum en Daniel nog negen jaar, ook met Halina Reijn is het leeftijdsverschil liefst acht jaar. En leeftijd is vooral voor Halina wel een dingetje. In 2015 vertelde ze aan tafel bij De Wereld Draait Door openlijk over het grote verdriet dat ze heeft vanwege haar niet vervulde wens om moeder te worden, iets dat haar hartsvriendin Carice van Houden in 2016 werd gegund werd. Het ligt echter niet voor de hand dat Halina en Daniël de Ridder nog een liefdesbaby ter wereld gaan brengen, alhoewel.. zeg nooit nooit.

In Halina Reijn heeft Daniël de Ridder bovendien opnieuw een extraverte en uitgesproken vriendin te pakken. Net als Tatum heeft Halina er geen moeite mee om zich in uitdagende outfits te laten fotografen. Zie ook de foto’s verderop in dit artikel. Hun relatie werd in mei 2017 bevestigd, toen Halina op Instagram een foto plaatste van de slapende oud-voetballer, die de vrouwen voor het uitkiezen heeft vanwege zijn knappe looks. In 2016 gingen al geruchten dat er iets bloeide tussen de actrice en de van origine Joodse speler, omdat ze veelvuldig samen werden gespot.

Daniël de Ridder ex-en

De bevestigde relatie tussen Halina en Daniël komt iets meer dan een jaar nadat het uit ging tussen De Ridder en Tatum Dagelet. Het koppel had zeven jaar een relatie gehad. Eerder was Tatum samen met radio-dj Ruud de Wild, met wie ze dochter Toy Travis kreeg.

Daniël de Ridder had in het verleden bovendien een relatie met Nadeche de Zwart, een model met wie hij ook enige tijd samenwoonde. Halina blijkt een voorliefde te hebben ontwikkeld voor voetballers. Eerder beleefde ze immers een kortstondige romance met Edgar Davids.

Halina Reijn is te volgen via Instagram.

1 comment