Spelersvrouw.nl

Moniek Tenniglo is de vriendin van Marianne Vos

Tour de France Femmes Saint Die des Vosges

Het is alweer een tijdje geleden dat Marianne vos vertelde dat zij een vriendin heeft. Moniek Tenniglo is de vriendin van Marianne Vos. Moniek Tenniglo, is net als Marianne vos, een wielrenster. Moniek is geboren op 2 mei 1988. Marianne Vos is geboren op 13 mei 1987. Zij is momenteel 35 jaar oud. Moniek is momenteel 36 jaar oud. Marianne gaf pas in 2022 aan dat ze lesbisch is. Eerder was dit nog niet bekend. 

De twee blijken al een lange tijd een relatie te hebben. Ze bedankte haar ‘vriendin’, vanaf dit moment was het duidelijk dat ze lesbisch is.  De echtgenote van Marianne is geboren in Borne. Marianne komt zelf uit Den Bosch. Ze hebben elkaar leren kennen in de wielrenwereld.  Marianne Vos heeft in 2016 een vrijstaande villa laten bouwen in Babyloniënbroek. Eerder woonde ze in Meeuwen. Het is momenteel niet duidelijk of het duo samenwoont. Omdat ze in dezelfde wereld zitten, is de kan aannemelijk. 

Lees ook: Fleur Suijkerbuijk de vriendin van David Dekker

De carrière van Marianne Vos
© Instagram

Inhoudsopgave

De carrière van Marianne Vos

Het talent zat er bij Marianne Vos al vroeg in. Ze heeft in verschillende jeugdcategorieën veel successen gekend. Haar eerste grote succes vond plaats in 2006. Zij werd toen voor het eerst wereldkampioen veldrijden. In de eindsprint versloeg ze titelfavoriet ‘Hanka Kupfernagel’.  2011 was haar beste jaar ooit. In dat jaar won ze alles wat er te winnen valt. Haar prijzenkast is erg indrukwekkend. 

Ze werd in verschillende disciplines Olympisch Kampioen, ze werd dertien keer Wereldkampioen, 3 keer Europees kampioen en 16 keer Nederlands kampioen. Al deze prijzen won ze in de volgende sporten: baanwielrennen, veldrijden, wegwielrennen. Marianne Vos is dus van alle markten thuis. Ze is 1.68 meter en weegt 58 kg. Ze rijdt momenteel voor Jumbo-Visma. Hier verdient ze naar verluidt enkele tonnen. Dit gunnen wij haar van harte. Ze doet al jaren mee om de prijzen.

Lees ook: Victoria Stirnemann vriendin van Patrick Roest

De carrière van Moniek Tenniglo
© Instagram

De carrière van Moniek Tenniglo

Moniek Tenniglo is een Nederlandse wielrenster en de vriendin van Marianne Vos.  In 2015 werd ze eerste in de Gouden Stijl-wedstrijd. Ook werd ze eerste in 2014 tijdens de Profronde van Surhuisterveen. In haar gehele carrière heeft ze tientallen keren op het podium gestaan. Ondanks dat de carrière van haar echtgenote succesvoller is, doet zij het ook niet onverdienstelijk.

Met haar 1.84 meter is ze aan de grote kant voor een wielrenster.  Sinds 2019 rijdt zee voor ‘Mitchelton-Scott’. Dit is een Australische wielerploeg. Omdat ze hier al ruim drie jaar bij deze ploeg zit, spreek ze vloeiend Engels. Met haar 36 jaar is ze een oudje in het wielrennen. Zij weet nog niet wanneer ze wil stoppen en wat ze hierna wil doen. Als Moniek en Marianne samenwonen, zal ‘Marianne’ de kostwinner zijn. 

Het geschatte vermogen van Marianne Vos

Met een geschat vermogen van 10 miljoenen hoeven wij geen medelijden te hebben met Marianne Vos. Zolang ze blijft wielrennen, zal haar vermogen groeien. Ze is de succesvolste wielrenster ooit.

Meer zien? Volg ons op Instagram en Facebook!