Spelersvrouw.nl

Marion Oosterveld, vriendin van Jesper Drost

Marion Oosterveld vriendin van Jesper Drost

FC Groningen-lachebekkie Jesper Drost heeft een relatie met Marion Oosterveld. Zelf ook actief op het hoogste niveau, want de handbalster klimt flink richting de top.

Relaties tussen topsporters zijn buiten het voetbal heel gewoon. Voetballers kiezen echter vaak voor modepopjes of meisjes die al vrij jong een gezin willen stichten. Maar er zijn uitzonderingen. Denk aan Mart Lieder en zijn handbal-ster Estavana Polman. Ook Jesper Drost is voor een handbalchick gevallen en ook zij is hoogblond: Marion Oosterveld.

Marion, bouwjaar 1993, handbalt bij Sercodak uit Dalfsen en studeert aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ze besloot ooit ook klarinet te leren spelen en lijkt aardig vaak onder de zonnebank te gaan óf gewoon veel bruiningscrème op te smeren. Onbekend of dat succesvol is geweest. Drost, eveneens uit 1993, komt uit Nunspeet, heeft een zus genaamd Mandy, en staat bekend als vrolijk lefgozertje. Marion komt niet alleen bij de wedstrijden van FC Groningen, Jesper Drost is er ook bij wanneer zijn Marion een belangrijke wedstrijd heeft, zoals de gewonnen bekerfinale in 2012.

Marion Oosterveld vriendin Jesper Drost

Het lijkt crescendo te gaan met Jesper Drost. Tot juni 2014. De middenvelder, die al een paar keer het shirt van Jong Oranje droeg, kwam zelfs achter de tralies te zitten nadat hij in zou zijn gereden op twee mannen, met wie hij ruzie zou hebben gekregen in een café. Het openbaar ministerie verdenkt hem zelfs van poging tot doodslag, waardoor Drost nog voor de rechter moet verschijnen en de kans bestaat dat hij opnieuw de gevangenis in moet.

Een jaar eerder genoten ze rond die tijd nog van een ontspannen zonvakantie op de San Blas eilanden in Panama. In de zomer van 2014 bliezen ze stoom af op Curaçao. Het koppel Jesper Drost en Marion Oosterveld kan wel op onze sympathie rekenen. Als we op de plaatjes die ze posten op Facebook en Instragram moeten afgaan hebben ze beiden een positieve, no-nonsense inslag en kunnen ze wel genieten van een drankje en een feestje op z’n tijd.