Spelersvrouw.nl

Lauren Sesselmann, de blonde parel van het vrouwenvoetbal

Lauren Sesselmann

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 10 juni 2015

Laatst Geüpdatet: 28 januari 2023

Om met Amerikanen en Canadezen te spreken: Oh my God! Zie daar: Lauren Sesselmann, speelster van de Canadese nationale ploeg en Houston Dash.

Een schattig blond koppie gecombineerd met een onwaarschijnlijk figuur: Lauren Marie Sesselmann heeft het allebei. Het blonde koppie, volgens ons wel mogelijk met volgespoten lippen, kwam in 1983 ter wereld, het prachtige figuur dankt ze aan haar andere carrière, namelijk als fitnessguru. Lauren is namelijk het gezicht van Fit as a Pro. U weet wel: druk doen met oefeningen, dvd’s en allerlei afvalprogramma’s. Veel geld betalen en het dan na drie dagen opgeven. Althans, zo werkt het bij ons steevast.

Afijn, om maar meteen met het positieve nieuws te beginnen: als onze informatie klopt is Lauren Sesselmann nog vrijgezel. Dat is tenminste onze conclusie na de krochten van het internet door te hebben geworsteld. Nergens wordt gerept over een vriend, man of vriendin, want dat kan natuurlijk ook in het vrouwenvoetbal. Over aandacht heeft Lauren Sesselmann logischerwijs niet te klagen. Ze is veelgevraagd model en heeft er weinig moeite mee haar afgetrainde lijf te tonen voor de camera’s. Foto’s van die shoots zijn onderaan deze pagina te vinden.

Lauren Sesselmann met Canada op het WK

Op sportief vlak doet ze het eveneens alleraardigst. Ze begon, zoals zoveel figuren aan de andere kant van de plas, bij een universiteitsteam: de Notre Dame Acadamy in Green Bay. Daar deed ze aanvankelijk ook aan basketbal, maar uiteindelijk koos ze toch voor voetbal.

Op dat moment was ze nog Amerikaans, maar in 2010 werd ze Canadees staatsburger. Met haar nieuwe vaderland won ze in 2012 de bronzen medaille op de Olympische Spelen. Lauren, 1.73 meter lang, is overigens verdediger van beroep.

Ze versleet ook een hele rits aan clubs in Amerika, maar dat zal u vermoedelijk nauwelijks interesseren. Laten we daarom gewoon verder gaan met wat fijne kiekjes van Lauren Sesselmann. Haar Facebookprofiel vindt u hier, twitteren doet ze ook.