Spelersvrouw.nl

Marija Spajic de vrouw van Uros Spajic

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 17 september 2020

Laatst Geüpdatet: 11 april 2023

Marija Spajic is de vrouw van Uros Spajic, een Servische voetballer die in de zomer van 2020 tekende bij Feyenoord. Hij werd voor één seizoen gehuurd van FK Krasnodar uit Rusland. Daarvoor speelde Spajic al bij onder meer Rode Ster, Toulouse en RSC Anderlecht. Inmiddels speelt hij sinds begin 2023 bij Rode Ster Belgrade.

Inhoudsopgave

Marija Spajic vrouw Uros Spajic

Marija Spajic en Uros Spajic zijn al sinds hun jeugdjaren bij elkaar. Het was dan ook geen verrassing toen de twee het huwelijksbootje instapten om hun liefde te bezegelen. En vandaag de dag zijn Marija en Uros Spajic nog altijd stapelverliefd op elkaar; ook in Rotterdam.

Uros Spajic is in februari 1993 geboren in Belgrado, in Servië. Hij begon zijn carrière dan ook in Belgrado bij de gevallen topclub Rode Ster en maakte in 2013, na een verhuurperiode aan Sopot in Servië, bij het Franse Toulouse. Drie jaar lang speelde Spajic onder toeziend oog van zijn knappe vriendin in het paars-wit, tot hij (wederom op huurbasis) voor louter paars koos met RSC Anderlecht uit België.

In 2017 nam Anderlecht hem ook permanent over, maar in 2018 werd hij al weer doorverkocht: voor zo’n 6 miljoen euro aan FK Krasnodar. De Russen waren erg blij met Spajic, maar moesten hem door nieuwe regels omtrent een maximaal aantal buitenlanders in de ploeg verhuren aan Feyenoord.

Marija de vriendin van Uros Spajic

“Ik ben erg blij om hier te zijn. Feyenoord is een grote club die altijd om de prijzen strijdt. Daarom ben ik hier en daar ben ik blij mee”, reageerde Spajic op de website van Feyenoord bij zijn presentatie, in het bijzijn van zijn vrouw Marija Spajic.

Met hem heeft Feyenoord, hoe lief hij voor zijn Marija ook is, een echte ‘slager’ binnengehaald. “Ik hou van stevig voetbal met veel duels, daar ben ik niet bang voor.” De steun van zijn vrouw Marija Spajic zal hem ongetwijfeld helpen!