Spelersvrouw.nl

Marie Kindermans, vriendin van Thorgan Hazard

Marie Kindermans vriendin van Thorgan Hazard

PSV-speler Thorgan Hazard heeft een relatie met Marie Kindermans. Samen kregen ze dochtertje dochtertje Elayna en hebben ze hond Brun.

Kindermans is een dochter van Johan Kindermans, ex-jeugdtrainer bij Anderlecht. Marie groeide op in het Vlaams-Brabantse Beersel en heeft twee broers. Sinds medio 2008 is ze samen met Thorgan Hazard, broer van Eden Hazard. Over hun relatie zegt Thorgan: ,,Marie en ik zijn al vier en een half jaar samen. Ik ben blij dat ze bij mij woont. Gelukkig kookt en poetst zij. Ik doe de afwas, ga wandelen met de hond of ik werk een beetje in de tuin. Ik leid eigenlijk een zeer normaal leven.” Het was Marie die de naam van hun hond Brun koos: ,,Mijn vriendin heeft die naam gekozen omdat hij helemaal bruin is..”

Hazard baalt niet echt van de eeuwigdurende vergelijking met zijn broer Eden. In 2012 zei hij al:,,Ik word al veertien jaar vergeleken met Eden. Nochtans bewandelen we elk ons eigen pad. Ik pieker er niet meer over. C’est la vie.”

Vriendin Thorgan Hazard: Marie Kindermans

En hoewel Marie trots is op de Gouden Schoen die haar vriend in het verleden won, mag de prijs niet prominent in huis staan. ,,Mijn trofee? Die staat in de hall, want mijn vriendin wou niet dat de Gouden Schoen in de living zou staan.” Hazard begon zijn loopbaan bij Lens, waarna Chelsea hem oppikte. Daar wist hij niet door te breken, waarna Borussia Mönchengladbach hem contracteerde. Thorgan is een zoon van ouders Thierry en Carine Hazard. Naast Eden heeft hij nog twee broers: Kylian en Ethan.

Met Eden heeft hij vrijwel dagelijks contact: ,,We telefoneren regelmatig. Als ik tijd heb, pik ik een van zijn wedstrijden mee. Zo ben ik naar de match Chelsea – Liverpool gaan kijken. Kilian, die bij Lille speelt, wordt regelmatig over Eden aangesproken. Hij beantwoordt netjes de vragen en daarmee is de kous af. Het stoort hem niet. Mijn jongste broertje Ethan gaat er iets moeilijker mee om.”