Spelersvrouw.nl

Marlene Alvarenga vriendin van Nelson Semedo

Marlene Alvarenga is de vriendin van Nelson Semedo, een Portugese voetballer van FC Barcelona. Ze hebben samen al een dochtertje, en er is een tweede kindje op komst.

Marlene Alvarenga vriendin Nelson Semedo

Marlene Alvarenga beviel drie jaar geleden van haar eerste kindje met vriend Nelson Semedo: dochtertje Luana Pereira Semedo zag voor het eerst het levenslicht. En zoals gezegd gaat Luana binnenkort ook nog eens een broertje of zusje krijgen. Geweldige tijden dus voor het Portugese liefdeskoppel.

Nelson Semedo en Marlene Alvarenga krijgen tweede kindje

Natuurlijk is Marlene erg druk met het moederschap, maar op basis van haar Instagram-account kunnen we stellen dat ze bovendien een erg trouwe supporter van haar grote liefde Nelson is. Ze is vrijwel altijd aanwezig op de tribune om te juichen voor hem: dat was bij SL Benfica al zo, en nu bij FC Barcelona is dat niet anders.

Verder zien we dat de vriendin van Nelson Semedo een echte dierenvriend is. Op haar foto’s vinden we bijvoorbeeld aapjes, dolfijnen en hondjes terug. Ze is een zeer liefdevolle vrouw.

Nelson Semedo voetballer FC Barcelona

Nelson Semedo is in 1993 geboren in Lissabon. Hij heeft Kaapverdische roots en mocht in 2012 transfereren naar de nationale topclub SL Benfica, waar hij drie jaar later zijn debuut in de hoofdmacht maakte.

Al snel brak de rechtsback helemaal door en het duurde slechts twee seizoenen voor FC Barcelona, de grote jeugdliefde van Semedo, maar liefst dertig miljoen euro voor hem betaalde. Aan de zijde van zijn trotse vriendin Marlene Alvarenga tekende de Portugees international tot medio 2022 in Catalonië.

Sindsdien wonen hij, vriendin Marlene en dochtertje Luan, in afwachting van een tweede kindje, in Barcelona. Wat een schitterend gezinnetje!

Dit bericht bekijken op Instagram

Os nossos momentos tornaram-se mágicos!💫

Een bericht gedeeld door Marlene Alvarenga (@marlene_alvarenga_) op

Dit bericht bekijken op Instagram

🔛🔝

Een bericht gedeeld door Marlene Alvarenga (@marlene_alvarenga_) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Chegamos em casa !!💙❤️💜💛

Een bericht gedeeld door Marlene Alvarenga (@marlene_alvarenga_) op