Spelersvrouw.nl

Marlene Alvarenga vriendin van Nelson Semedo

Marlene Alvarenga vriendin van Nelson Semedo

Marlene Alvarenga is de vriendin van Nelson Semedo, een Portugese voetballer van Wolverhampton Wanderers FC. Ze hebben samen al een dochtertje, en er is een tweede kindje op komst.

Nelson Semedo vriendin
© Instagram @nelsonsemedo50

Inhoudsopgave

Marlene Alvarenga & Nelson Semedo

Marlene Alvarenga beviel drie jaar geleden van haar eerste kindje met vriend Nelson Semedo: dochtertje Luana Pereira Semedo zag voor het eerst het levenslicht. En zoals gezegd gaat Luana binnenkort ook nog eens een broertje of zusje krijgen. Geweldige tijden dus voor het Portugese liefdeskoppel.

Nelson Semedo en Marlene Alvarenga krijgen tweede kindje
© Instagram @marlene_alvarenga_

Nelson Semedo en Marlene Alvarenga krijgen tweede kindje

Natuurlijk is Marlene erg druk met het moederschap, maar op basis van haar Instagram-account kunnen we stellen dat ze bovendien een erg trouwe supporter van haar grote liefde Nelson is. Ze is vrijwel altijd aanwezig op de tribune om te juichen voor hem: dat was bij SL Benfica al zo, en nu bij FC Barcelona is dat niet anders.

Verder zien we dat de vriendin van Nelson Semedo een echte dierenvriend is. Op haar foto’s vinden we bijvoorbeeld aapjes, dolfijnen en hondjes terug. Ze is een zeer liefdevolle vrouw.

Nelson Semedo voetballer Wolverhampton Wanderers FC
© Instagram @nelsonsemedo50

Nelson Semedo voetbalcarrière

Nelson Semedo is in 1993 geboren in Lissabon. Hij heeft Kaapverdische roots en mocht in 2012 transfereren naar de nationale topclub SL Benfica, waar hij drie jaar later zijn debuut in de hoofdmacht maakte.

Al snel brak de rechtsback helemaal door, het duurde slechts twee seizoenen voor FC Barcelona, de grote jeugdliefde van Semedo, maar liefst dertig miljoen euro voor hem betaalde. Aan de zijde van zijn trotse vriendin Marlene Alvarenga tekende de Portugees international tot medio 2022 in Catalonië. Bij FC Barcelona was hij ploeggenoten met Frenkie de Jong en Lionel Messi.

De bliksemsnelle rechtsback maakte op 23 september 2020 de overstap naar het Engelse Wolverhampton Wanderers FC. De club betaalde voor de Portugees 32 miljoen euro.

Wil je het leven van Semdo op de voet volgen? Volg hem dan op zijn Instagram-account.

Foto’s © Instagram