Spelersvrouw.nl

Lynn Louvet de vriendin van Dani Visser

Lynn Louvet vriendin Dani Visser

Lynn Louvet is de vriendin van Dani Visser. De Nederlandse FIFA-e-sporter van Team Gullit, die in de eDivisie uitkomt voor Eredivisie-club AZ, is tot over zijn oren verliefd op zijn vriendin Lynn Louvet!

Inhoudsopgave

Lynn Louvet vriendin Dani Visser

Dani Visser en Lynn Louvet gaan al behoorlijk lang met elkaar, zeker gezien hun prille leeftijd, want in de zomer van 2019 plaatste de e-sporter voor het eerst een foto van hemzelf en zijn meisje op zijn Instagram-pagina! Wat Lynn precies in het dagelijks leven doet is onbekend, al is de kans groot dat ze nog studeert. Ze is in ieder geval woonachtig in Blokzijl en ging naar de middelbare school op het Zuyderzee Lyceum (vmbo, havo, atheneum en gymnasium).

Dani Visser professionele FIFA-speler

Dani Visser is dus een e-sporter die in het seizoen 2018-2019 op zeventienjarige leeftijd kampioen werd in de eDivisie, door Bryan Hessing te verslaan. Een paar dagen ervoor had hij nog examen aardrijkskunde gedaan. In de eerste finalewedstrijd speelde Dani met 1-1 gelijk, en in de tweede wedstrijd kwam de jonge e-sporter (toen nog van De Graafschap) al snel op 2-0 achterstand. Visser weigerde echter op te geven en ging ‘alles of niets’ spelen: het werd al snel 2-2 en daarna scoorde hij de golden goal nog ook, waardoor hij de beker pakte.

Dani Visser transfereerde naar AZ

In datzelfde seizoen degradeerde De Graafschap echter uit de Eredivisie, waardoor Dani op zoek moest naar een nieuw team. AZ toonde interesse en lijfde hem in, en in Alkmaar ging hij een team vormen met Aristote Ndudu. De nieuwe e-sport-ploeg kreeg de toepasselijke naam Team YouTube (beiden zijn actief op de filmpjeswebsite). Het werd echter niet wat ze ervan verwacht hadden, want in de eDivisie werd de top tien niet eens gehaald: PEC Zwolle werd zéér verrassend kampioen.

Sinds 2018 maakt Dani Visser onderdeel uit van Team Gullit, het e-sportteam van oud-profvoetballer Ruud Gullit (PSV, AC Milan) dat als doel heeft om jonge e-sporters te begeleiden op weg naar de top van het wereldje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dani Visser (@danivisser)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dani Visser (@danivisser)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dani Visser (@danivisser)