Spelersvrouw.nl

Jilena Baggerman is de vriendin van Milan van Ewijk

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 6 maart 2022

Laatst Geüpdatet: 21 december 2022

Milan Fabrizio van Ewijk is een in Amsterdam geboren verdediger. Hij werd geboren op 8 september 2000. Tegenwoordig speelt hij voor SC Heerenveen, maar in het verleden heeft hij voor verschillende clubs in Nederland gespeeld. Jilena Baggerman is de vriendin van Milan van Ewijk.

Nog voor zijn achttiende speelde hij bijvoorbeeld al in de Tweede Divisie in Nederland. Milan van Ewijk speelde nog nooit voor een vertegenwoordigend elftal van de KNVB. Bij SC Heerenveen heeft hij een contract getekend dat nog doorloopt tot en met 30 juni 2025. Vanaf het seizoen verdedigt hij de kleuren van sc Heerenveen.

Inhoudsopgave

De jeugd van Feyenoord

Milan van Ewijk werd in Amsterdam geboren, maar speelde in de jeugd voor Feyenoord Rotterdam. Tot zijn zestiende zat hij in de jeugdopleiding van deze club. Daarna maakte hij de overstap naar topamateurclub Excelsior Maassluis.

Daar kwam hij op zijn zestiende in de jeugdopleiding terecht. Kort daarna kwam hij al in het eerste elftal terecht en speelde hij twee jaar in de Tweede Divisie. Zo werd hij opgemerkt door ADO Den Haag. Bij die club tekende hij in de zomer van 2019 een contract. In zijn eerste seizoen speelde hij regelmatig met het eerste elftal in de eredivisie.

Verhuur en terugkeer

Na de winterstop van zijn eerste seizoen werd trainer Alfons Groenendijk vervangen door Alan Pardew. Die besloot om Milan van Ewijk te verhuren aan SC Cambuur in de Keuken Kampioen Divisie. Doordat het seizoen vroegtijdig werd afgebroken door het uitbreken van de corona pandemie, speelde hij maar weinig wedstrijden voor deze club.

Na de zomer van 2020 keerde hij terug in de selectie van ADO Den Haag. In het seizoen 2020/21 miste hij slechts één wedstrijd voor ADO en speelde hij verder alles. De club degradeerde, maar Van Ewijk kon transfervrij overstappen naar SC Heerenveen. Daar zal hij vanaf 2021 de komende jaren spelen. In de Nederlandse jeugdselecties is er tot op heden nooit een plekje voor hem geweest. Ondanks dat is het vermogen van Baggerman niet mis. Hoeveel dit exact is, dat is lastig te zeggen, maar dat hij niet hoeft te klagen, dat moge duidelijk zijn!

Relatie met Jilena

Milan van Ewijk heeft een relatie met Jilena Baggerman. Jilena houdt van dansen, dat blijkt wel uit het feit dat ze een dansopleiding volgt aan het Albeda Dans College. Op hun beide Instagram-pagina’s staan verschillende smoorverliefde plaatjes, zoals van hun vakantie op Kreta. De relatie tussen Milan van Ewijk en zijn vriendin Jilena ontstond waarschijnlijk begin 2020.