Spelersvrouw.nl

Diaz, Terry en Eglantine: de ex-vriendinnen van Marouane Fellaini

vriendin Marouane Fellaini

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 5 juni 2016

Laatst Geüpdatet: 1 april 2023

Zo vlot als zijn voetballoopbaan gaat, zo wispelturig gaat het in de liefde voor Marouane Fellaini. De middenvelder met excentriek kapsel had meerdere romances met kortstondige vriendinnen, maar is nu gewoon weer vrijgezel.

Fellaini had eerder kort een flirt met Gaëlle Garcia Diaz, al ontkent laatstgenoemde in oktober 2015 dat ze een relatie hebben gehad: ,,Marouane had ik al veel eerder leren kennen via zijn broer. Hij had mij een paar keer een bericht gestuurd en zo raakten we bevriend en waren we constant aan het chatten. Toen hij hoorde dat ik naar Los Angeles ging voor een pokertoernooi, besloot hij ook te gaan. We waren daar met een heleboel vrienden en het was een hele leuke vakantie. Meer niet.”

Naar eigen zeggen mocht de lange tijd de geruchten over hun liefde niet ontkrachten: ,,De manager van Fellaini verbood me om ook maar één woord te zeggen. Ik wou best aan iedereen uitleggen dat Marouane en ik geen koppel waren, maar hield me aan de afspraak, omdat ik dat beloofd had en ik de vriendschap met Marouane niet op het spel wou zetten.”

Vriendinnen Marouane Fellaini

Een andere verovering was ene Terry, die in de media vertelde hoe Fellani in bed is: ,,Fellaini meer kan dan alleen goed sjotten”, lachte ze. ,,Ja, hij is goed in bed. Hij is duidelijk mijn beste vangst.”

En alsof dat nog niet voldoende was, raakte Fellaini ook in opspraak door zijn sexy geflirt met ene Eglantine. Die vertelde Daily Star door de speler van Manchester United te zijn benaderd en zelfs naaktfoto’s van hem te hebben ontvangen, waarop de middenvelder met karakteristiek kapsel haar vroeg hetzelfde te doen. Het kwam tot een romance en Eglantine gaf zelfs haar baan en huis in de Verenigde Staten op, maar al snel strandde hun liefde. Daarop deed ze een boekje open in de pers: ,,Ik was kwaad. Ik had alles achtergelaten, mijn baan en mijn leven in Los Angeles voor hem. Hij moest eerlijk zijn en gewoon hebben gezegd dat hij met me naar bed wilde. Hij heeft me gemanipuleerd. Nu heb ik geen baan en geen vriendje meer. Ik was dom, ik geloofde hem.”