Spelersvrouw.nl

Susanne Tilanus is de vriendin van Indy Groothuizen

Susanne Tilanus vriendin Indy Groothuizen

Susanne Tilanus is de vriendin van Indy Groothuizen. Terwijl de voetballer zich richt op zijn carrière, wordt hij achter de schermen altijd gesteund door Susanne. Zij houdt zich bezig met haar eigen carrière. Zo volgde ze al meerdere opleidingen en heeft ze al meerdere baantjes gehad.

Inhoudsopgave

Susanne Tilanus vriendin Indy Groothuizen

Susanne Tilanus is de vriendin van Indy Groothuizen. Susanne is woonachtig in Alkmaar en volgde in het verleden de studie Make-up Artist bij Art of Colors Amsterdam. Ook heeft ze zich bezig gehouden met hairstyling. Het is dan ook duidelijk dat Susanne het belangrijk vindt om er altijd goed uit te zien en nu kan ze daar ook anderen mee helpen.

Tegenwoordig studeert Susanne Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Susanne heeft daarnaast ook al meerdere baantjes gehad. Zo werkte ze al eens bij Douglas en bij JOSH V. Susanne Tilanus is daarnaast ook graag aan het feesten en met vriendinnen. Sinds wanneer ze samen is met Indy Groothuizen, is niet helemaal duidelijk. Uit foto’s blijkt wel dat de twee dolgelukkig met elkaar zijn.

Indy Groothuizen is doelman

Indy Groothuizen is een talentvolle doelman. De in Alkmaar geboren voetballer is al sinds kleins af aan aan het voetballen. In 2008 kwam hij in de jeugdopleiding van Ajax terecht. Daar kwam hij een aantal keer in actie voor Jong Ajax en werd hij uitgeleend aan het Deense FC Nordsjælland.

Een doorbraak vond echter niet plaats bij de Amsterdammers en dus vertrok Groothuizen in 2017 naar ADO Den Haag. Groothuizen doorliep in zijn carrière ook al de nodige jeugdelftallen van Oranje.

Susanne Tilanus is te volgen via Instagram.