Spelersvrouw.nl

Eva Carneiro, de beeldschone ex-fysio van Chelsea

Eva Carneiro fysio Chelsea

Eva Carneiro is de beeldschone ex-fysio van Chelsea. Ze wordt het best bewaarde geheim van Chelsea genoemd. Medisch specialist en fysiotherapeute Eva Carneiro. De bloedmooie dokter lijkt puur uitgekozen op haar looks, maar heeft een stuk meer medische bagage in zich dan menigeen zou denken.

Inhoudsopgave

Eva Carneiro de fysio van Chelsea

Carneiro is, hoewel ze oogt als een pareltje uit Zuid-Europa, van Britse komaf. Al moet gezegd worden dat haar wieg op Gibraltar stond. Ze werd verliefd op het voetbal bij het zien van Brazilië – Mexico en besloot haar medische loopbaan op het voetbal te richten. Ze haalde haar bachelor bij West Ham United, was teamdokter bij het Engelse vrouweneftal en verzorgde de atleten van Groot-Brittanië tijdens de laatste Olympische Spelen. Kortom: haar medische kennis heeft haar ver gebracht. Niet enkel een sterk verhoogd testosteron binnen de Chelsea-kleedkamer heeft haar de functie bezorgd die ze nu heeft.

Toch zijn de geruchten en speculaties niet van de lucht. De spelers van de Londense club lopen met haar weg. Ze is één van de weinige vrouwen in het voetbal die echt geaccepteerd is. Toch werd al eens gekscherend dat de aanwezigheid van Eva Carneiro de reden is dat Didier Drogba in het verleden zich zo vaak geblesseerd op het gras stortte, wachtend tot Eva met haar mooie zachte handen over zijn gespierde lichaam zou gaan.

Eva Carneiro bij Chelsea

Opvallend genoeg heeft Eva Carneiro de nodige moeite gehad om het eerste elftal van Chelsea te bereiken. Ze diende zich eerst te bewijzen in de jeugdopleiding en bij het tweede elftal. Totat ze pas jaren later uitgegroeide tot een vaste en zeer gewaardeerde waarde binnen de medische staf van de topclub.

Dan tenslotte wat minder mooi nieuws. Naar verluidt heeft deze rondborstige brunette namelijk reeds een vriendje, helaas.. Dat neemt niet weg dat we u het filmpje, met daarin de mooiste foto’s van haar verzameld, en de fijne foto’s onderaan deze pagina niet willen onthouden.

Eva Carneiro sportdokter Gibraltar

Eva Carneiro vertrok in augustus 2015 bij Chelsea nadat ze ruzie had gekregen met trainer José Mourinho. In 2016 koos ze er definitief voor om de voetbalwereld achter zich te laten. Tegenwoordig is Eva Carneiro werkzaam bij Specialist Medical Clinic in Gibraltar. Ook is Eva sinds 11 november 2015 getrouwd met Jason De Carteret, een poolreiziger.