Spelersvrouw.nl

Viktoria Varga, de waanzinnig mooie vriendin van Graziano Pellè

Victoria Varga vriendin Graziano Pelle

Ze zou wel eens de meest benijde vrouw van Nederland, Italië en Engeland kunnen zijn. Viktoria Varga slaagde erin om het hart van Graziano Pellè te veroveren. En eerlijk gezegd zijn wij niet verbaasd. Deze Hongaarse schone is van de buitencategorie, beeldschoon én elegant. Stijlvol en sensueel. Het stel trouwde in 2022.

Graziano Pellè, trotse bezitter van een hagelwitte Ferrari FF van vier ton, werd door menig vrouwelijk voetbalvolger gebombardeerd tot dé knapste speler in de Eredivisie. Hij is oud-speler van Feyenoord en AZ. De meeste mensen zullen Graziano Pellè kennen van zijn tijd bij Feyenoord. Hier scoorde hij veel goals. Viktoria is de knappen vrouw van Pellè.

Ze is een Hongaars fotomodel, al geniet ze niet de wereldwijde bekendheid van bijvoorbeeld Doutzen Kroes. Ze komt uit Gyor, een provinciestadje in het noordwesten van haar geboorteland. Ze combineert bovendien looks met brains, want ze spreekt vloeiend Engels en Italiaans. Ze vult haar dagen met mooi zijn en dat delen op Instagram. Op haar Instagram-account heeft ze ruim 600.000 volgers.

De knappe vrouw van Graziano Pellè werkt samen met verschillende modeketens. Hier verdient ze in het dagelijks leven ook haar geld mee.

Inhoudsopgave

Viktoria Varga vriendin Graziano Pellè

AD-columnist Sjoerd Mossou beschreef haar treffend: ,,Waar het me hier vooral om gaat, is dat ze maandagmiddag, schrijdend over de Coolsingel, het fenomeen voetbalvrouw nieuwe allure gaf. Viktoria is blond, jazeker, maar ze is allesbehalve polderblond. Ze heeft lange benen en ze draagt dure kleren, het is een prachtige verschijning. De klassiek Hollandse voetbalvrouw draagt een iets te grote handtas van Louis Vuitton. Ze praat te hard en te nagemaakt, is net iets te opzichtig opgedirkt door een legertje stylisten en ze draagt een onsje teveel aan dure sieraden.”

In Lecce, de geboortestad van Pellè, is men eveneens in katzwijm gevallen voor de liefde van Graziano, zo vertelt de spits in de Telegraaf: ,,Mijn moeder betekent alles voor me en andersom ook. Een Italiaanse mama kijkt altijd anders naar een schoondochter. Maar mijn moeder is ook gek op haar. Ze stuurt haar berichten hoe mooi ze eruit ziet als ze weer foto’s ziet.”

En dat de, naar eigen zeggen honderd procent monogame, aanvaller dol is op zijn Hongaarse beauty blijkt wel uit de onderstaande foto’s.

Viktoria Varga & Graziano Pellè op social media

Op social media is het stel enorm populair. Beide hebben ze extreem veel volgers. Laten we beginnen met Graziano; hij heeft op zijn Instagram-account 370.000 volgers. Erg actief is de Italiaanse spits overigens niet. Zijn laatste bericht is van 20 weken geleden. Hij deelt op zijn social media vooral foto’s van zijn vrouw en van zijn favoriete sport; voetbal.

De vrouw van Pellè is populairder op Instagram. Deze knappe blondine heeft 603.000 volgers, ook is ze bezig om een eigen bikinilijn op te zetten. Dit lukt al aardig. De vrouw van Pellè laat vooral foto’s van haarzelf zien. Wat is het een schoonheid.

De voetbalcarrière van Pellè

De Italiaanse spits begon zijn voetbalcarrière bij US Lecce. Een profclub uit de stad waar hij vandaan komt. Hier doorliep de oud-Feyenoord speler een groot deel van zijn jeugdopleiding. Op 1 juli 2008 maakte hij de overstap naar AZ. De club uit Alkmaar betaalde 6 miljoen euro voor de Italiaanse spits. De man van Viktoria speelde toen onder leiding van Louis van Gaal.

4 jaar later – op 1 juli 2011 – werd hij gekocht door zijn oude club. Amper 2 jaar later werd de spits verhuurd aan Feyenoord. Op 1 juli 2014 betaalde Feyenoord 3 miljoen euro voor de doelpuntenmachine. De Italiaan speelde samen met Erwin Mulder, Tonny Vilhena, Daryl Janmaat en Stefan de Vrij.

Na een goede seizoenen werd hij verkocht aan Southampton. Ronald Koeman, was er toen die tijd trainer.

Graziano Pellè speelde na deze club nog voor Shandong Taishan, Shandong Taishan en Parma Calcio 1913.

Het liefdesleven van Pellè op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook!