Spelersvrouw.nl

ESCHA TANIHATU, vrouw van DANNY VERA en bardame bij Voetbal Inside

Escha Tanihatu vrouw Danny Vera VI TV

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 22 oktober 2013

Laatst Geüpdatet: 21 januari 2023

Ze is elke maandag en vrijdag weer een prettige verschijning in de uitzending van Voetbal Inside. Escha Tanihatu fungeert al enkele jaren als het vaste ‘bardame’ van het voetbalpraatprogramma. Ze is bovendien de vrouw van zanger Danny Vera, actrice en reeds te wonderen in de Playboy.

Er kan nauwelijks twijfel over bestaan: Escha is wonderschoon. Ze heeft iets verfijnds, iets teders. Haar gezichtje is lief, haar volle bol krullen pracht. Haar figuur is slank, haar vrouwelijke vormen stijlvol bescheiden. Wij begrijpen dan ook goed dat de stoere Danny al jaren geleden viel voor de charmes van Escha. In 2013 stapten ze in het huwelijksbootje.

Escha is een gelegenheidsbarvrouw. We mogen haar met recht een multitalent noemen. Ze kan namelijk naast biertjes tappen ook acteren, poseert als model en bij gelegenheid kan ze ook uit de voeten als camjo. Dat laatste doet ze bijvoorbeeld regelmatig tijdens Tour du Jour en tijdens EK’s en WK’s, wanneer Oranje dagelijks speelt en VI dagelijks een uitzending heeft. Tevens doet ze het management van haar countryzanger, die Nederland de afgelopen jaren wist te veroveren met zijn eigen stemgeluid. En waar Danny Vera gaat, is steevast ook de mooie Escha te vinden. De Zeeuwse mooierds zijn regelmatig te gast op de radio bij Rob Stenders.

Inhoudsopgave

Escha Tanihatu vrouw van Danny Vera en bardame VI TV

Ze verzorgt dan alleraardigste behind-the-scenes filmpjes waarin ze zelf ook regelmatig opduikt met haar leuke koppie. Tot pakweg 2012 was Escha bovendien zelf ook regelmatig te zien buiten VI. Ze speelde enkele kleine filmrolletjes, waarvan de bekendste rol in ‘Sint’ was. Daarnaast was ze het gezicht van een niet erg bekend nieuw drankje en zijn er talloze modereportages van haar verschenen. Ze figureerde niet geheel toevallig ook in de clip ‘Find Me’ van haar man Danny.

Uit de kleren voor Playboy

Escha, net als Danny Vera van Zeeuwse komaf, is niet erg preuts. Escha is namelijk officieel Playmateen ging uit de kleren voor Playboy. Ze vertelde daarnaast in een interview met Metro dat het haar niet plat genoeg kan zijn en ze geen moeite heeft met naakt: ,,Ik hou juist heel erg van platte humor. Ik begeef me altijd tussen de mannen, ook in de band of in het zwembad dus ik ben wel iets gewend. Mij kan het niet plat genoeg zijn.” Wie nog meer mooie plaatjes en beelden van Escha wil zien, kan zich uitleven op haar Twitter-pagina of de onderstaande video’s bekijken.

1 comment