Spelersvrouw.nl

Edyta Witas vriendin Robert Kubica

Edyta Witas Robert Kubica vriendin

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 11 maart 2019

Laatst Geüpdatet: 17 september 2022

Edyta Witas is de vriendin van Robert Kubica. De twee leerden elkaar kennen na het eerste ernstige ongeluk van Kubica in 2003. De vonk sloeg toen al snel over en de twee zijn zelfs verloofd. Toch is het vrij onduidelijk of de twee vandaag de dag nog samen zijn. Kubica houdt zijn privéleven echt privé en dus ook over zijn relatie met Edyta is weinig bekend.

Inhoudsopgave

Edyta Witas vriendin Robert Kubica

Edyta Witas is de vriendin van Robert Kubica. De twee leerden elkaar kennen net nadat Kubica in 2003 betrokken was bij een ernstig auto-ongeluk. De Pool zat op dat moment als passagier in de auto naast De Pool zat op dat moment als passagier in de auto. Het was Lukasz Witas, de broer van Edyta Witas, die de auto bestuurde. Aan het zware ongeluk hield Kubica een zeer gecompliceerde handfractuur over.

Vanaf dat moment is Edyta niet meer van de zijde van Robert Kubica geweken. Zij was één van de eerste mensen die in het ziekenhuis verscheen na het ongeluk en zij heeft Robert vanaf dat moment altijd geholpen om beter te worden. Zo kookte ze voor hem zelfs zijn favoriete voedsel voor meerdere dagen.

Edyta Witas ook in 2011 naast Robert Kubica

In 2011 ging het weer volledig mis voor Robert Kubica. De coureur raakte zeer ernstig gewond nadat hij met zijn Skoda Fabia S2000 tijdens de Rally van Andorra in een vangrail terecht kwam. Het was zijn eerder gekwetste hand die ook nu de grootste klap kreeg.

Opnieuw stond Edyta aan zijn zijde en zorgde ze ervoor dat Kubica zich volledig kon richten op zijn herstel. Zo werd ze meerdere keren buiten gespot waarbij ze het afval weggooide, waarbij ze ging winkelen en waarbij ze hem naar de auto hielp. Of de twee vandaag de dag ook nog bij elkaar zijn, is onduidelijk.