Spelersvrouw.nl

Seychelle de Vries vriendin George Russell

Seychelle de Vries vriendin George Russel

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 4 maart 2019

Laatst Geüpdatet: 17 september 2022

Seychelle de Vries is de vriendin van George Russell. De Britse autocoureur is zijn hart verloren aan het zusje van collega Nyck de Vries. George heeft de laatste jaren hard toegewerkt naar het punt waar hij nu staat: zijn racedebuut in de Formule 1 als coureur bij Williams. Een jaar eerder was hij nog reservecoureur van Mercedes.

Inhoudsopgave

Seychelle de Vries vriendin George Russell

Seychelle de Vries is de vriendin van George Russell. Hoe de twee elkaar precies hebben leren kennen, is onduidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat George met Seychelle het zusje van autocoureur Nyck de Vries aan de haak heeft geslagen. De laatste jaren gingen al eens wat geruchten de ronde dat ‘Seys’ een relatie zou hebben met Max Verstappen, maar George blijkt echt haar vriendje te zijn. Seychelle en George hebben al minimaal twee jaar een relatie.

Wat Seychelle precies doet in het dagelijks leven, is onduidelijk. Ook haar social media-profielen geven daar geen duidelijkheid in. Wat wel opvalt, is dat ze regelmatig kiekjes deelt van haar vakanties. Vroeger stond haar leven vooral in het teken van Nyck en zijn carrière. Daardoor kon ze ook haar school in Sneek niet afmaken. “Zij ziet dat niet als abnormaal. De kinderen met wie zij omgaat, hebben net zo’n leven. In Italië huren we een appartement, vlak bij de baan. Seychelle heeft daar zoveel vriendinnetjes: zusjes van coureurs, dochters van teambazen. Zij is the most popular person in the paddock, zeggen wij altijd”, vertelde vader Hendrik Jan al eens aan De Volkskrant.

George Russell en Nyck de Vries

Nyck de Vries is de zwager van George Russell. Toch is de autocoureur zeker niet altijd te spreken over Nyck de Vries. Zo beroofde de Nederlander in 2018 bij een Formule 2-race in Azerbeidzjan George nog van een overwinning. Russell hekelde daarna de ‘domme actie’ van Nyck de Vries, zo vertelde hij aan Autosport.

“De snelheid ligt er hoger dan normaal omdat er veel mensen aan het slipstreamen zijn. Er is een grote remzone voor de eerste bocht en een aantal mensen maakten daar een fout. De Vries probeerde me aan de binnenkant in te halen. Het was echt een domme actie van hem, zeker aangezien ik al aan het verdedigen was”, aldus George. Lang zijn de twee echter nooit boos op elkaar, want uiteindelijk vieren ze toch altijd samen Kerstmis zolang George en Seychelle een stelletje zijn.

Seychelle de Vries is te volgen via Instagram.