Spelersvrouw.nl

Anna Schuler vriendin van Kjell Scherpen

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 13 mei 2019

Laatst Geüpdatet: 1 maart 2023

Anna Schuler is de vriendin van Kjell Scherpen, de doelman die doorbrak bij FC Emmen en zijn geluk gaat beproeven bij Ajax. En dan kan hij de steun van zijn vriendin Anna goed gebruiken.

Inhoudsopgave

Anna Schuler vriendin Kjell Scherpen

Anna Schuler is net als vriend Kjell Scherpen geboren en getogen in de provincie Drenthe. Ze zat dan ook op school op het Drenthe College, waar ze in 2017 de opleiding Detailhandel en Verkoop afrondde. In haar schooltijd verdiende ze haar brood met een bijbaan als verkoopmedewerkster in schoenenzaak Amigo.

Na haar afstuderen maakte Anna de overstap naar sportwinkel Score in Emmen. Daar is de knappe blondine assistent-manager. In haar vrije tijd gaat ze graag de zaal in voor een potje handballen. Een gelijkenis met haar Kjell dus: ze hebben beiden graag de bal in de handen!

Kjell Scherpen van FC Emmen naar Ajax

Begin 2019 werd bekend dat Kjell Scherpen de overstap gaat maken van jeugdliefde FC Emmen naar Ajax. Die transfer zorgde voor nogal wat ophef, want in zijn jongere jaren maakte Scherpen er nooit een geheim van dat zijn droomclub eigenlijk aartsrivaal Feyenoord is.

De harde kern van Ajax, de F-Side, hing zelfs eens spandoeken op met de tekst dat Scherpen niet welkom is bij hun club. Desondanks trokken de Amsterdammers dus de portefeuille voor de talentvolle sluitpost.

© Instagram

Broer Kjell Scherpen overleden

Vlak voordat Kjell Scherpen zijn krabbel zette bij Ajax, overleed zijn broer Jorg op twintigjarige leeftijd. Jorg Scherpen lag wekenlang in coma na een hartstilstand die hij in januari 2019 kreeg en werd niet meer wakker. Een verschrikkelijk drama voor Kjell, die ongetwijfeld veel steun heeft gekregen van zijn vriendin Anna.

Gelukkig herpakte de Emmenaar zich en verdiende hij dus een toptransfer. Voor Kjell Scherpen en zijn Anna Schuler wacht nu een verhuizing naar Amsterdam. Wij hopen dat dit knappe koppel succesvol, maar bovenal gelukkig samen oud gaat worden!