Spelersvrouw.nl

Anique Lens, vriendin van dribbelaar Jeremain Lens

Anique Lens vriendin van Jeremain Lens

Jeremain Lens heeft er al een roerig leven op zitten. De vleugelspits versleet al enkele clubs, runt een kinderkledingmerk, werd al eens gepakt voor rijden met een rijontzegging en heeft twee dochters bij twee verschillende vrouwen, waaronder zijn huidige vriendin Anique.

Anique is een fraaie brunette, een stijlvolle goedlachse dame ook. Ze houdt van een feestje op zijn tijd. Haar echte passie is styling. Anique is namelijk kapster en styliste van beroep en had zelfs een eigen studio: ‘Beautique By Anique’. Het lijkt er echter op dat haar schoonheidspraktijk niet meer bestaat, wellicht vanwege het Oekraïnse avontuur van vriend Jeremain.

Jeremain is een beetje een dondersteen. Tikkeltje eigenwijs, zoals toen hij in zijn tijd bij AZ achter het stuur kroop in de auto van een teamgenoot terwijl zijn rijbewijs reeds ingevorderd was nadat hij tweemaal met absurd hoge snelheid was gepakt. De politie betrapte hem, waardoor hij zelfs voor de rechter moest verschijnen. Hij dreigde zelfs de cel in te draaien, maar de rechter was coulant voor hem.

Vriendin Jeremain Lens: Anique Lens

Nog altijd is de vleugelflitser zijn passie voor de weg niet kwijt. Als het even kan, stapt hij op zijn Harley Davidson motor om een stukje te scheuren. En nog meer opvallende zaken aan Jeremain Lens: hij runt een modemerk voor luxe kinderkleding en hij draagt een tatoeage op de binnenkant van zijn lip met de tekst: ‘Kiss Me’. Voor wie die boodschap bedoeld is, is de grote vraag.

Dochter Eva is namelijk niet het eerste kind voor Lens. Hij werd eerder al vader van Sienna met zijn ex-vriendin. Het Facebook-profiel van Anique baart ons ook wel enige zorgen. Zo stelt ze te wonen in Amsterdam en zijn er welgeteld nul foto’s van de tortelduifjes samen te vinden. Wel is ze nog altijd bevriend met familieleden van Jeremain..

De aanvaller was naar eigen zeggen niet gemakkelijk in zijn tienerjaren. Hij werd vanwege zijn onhandelbare gedrag zelfs weggestuurd bij Ajax. Bij PSV en AZ wist hij wel te slagen, mede dankzij de aanwezigheid van Marcel Brands, die hij vaak ‘zijn tweede vader’ noemt.

Anique Lens Jeremain vriendin