Spelersvrouw.nl

De harem aan prachtvrouwen van Michael Boogerd

Darya Nucci Michael Boogerd

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 22 juli 2014

Laatst Geüpdatet: 1 april 2023

Michael Boogerd kon niet alleen goed fietsen, weliswaar met behulp van hier en daar een portie doping, maar de oud-wielrenner blijkt ook een volleerd vrouwenversierder. De mediagenieke krullenbol ruilde enkele jaren geleden voormalig miss Nederland Nerena Ruinemans in voor de veel jongere dansmarieke Darya Nucci.

De hoogblonde Darya had hij leren kennen bij het tv-programma Sterren dansen op het IJs. Voor Boogerd reden om flink scheve schaats te rijden. De nieuwe vlam voor de in België (lekker weinig belasting betalen) woonachtige berggeit bleek op dat moment overigens niet de enige die haar zinnen had gezet op de bekende oud-wielrenner. Tijdens de opnames van het SBS-kulprogramma waanden nog twee dames zich de nieuwe liefde van Boogerd. Ene Jessica, een zwemlerares uit Zwijndrecht, dacht het meer dan gezellig te hebben met haar Michael en had de indruk dat ze een relatie hadden. De twee hadden elkaar tijdens het uitgaan ontmoet en zagen elkaar al een maand of negen.

Darya Nucci: vriendin van Michael Boogerd

Exact dezelfde gevoelens bestonden bij de Belgische Bianca Scheerlink, die op dat moment eveneens het bed deelde met Boogerd: ,,Michael was mijn vriend en ik was de enige in zijn leven. Nadat ik Michael had geconfronteerd met zijn bedrog, was ik gelijk klaar met hem”, foeterde de Belgische schone nadat ze erachter was gekomen dat ze niet de enige was. ,,Michael moet oppassen. Ik kan zoveel shit over hem naar buiten brengen. Ik weet dat Michael tegenwoordig veel dames ontvangt in zijn huis in Kalmthout.”

Boogerd lijkt altijd al een sterke voorkeur voor blonde vrouwen te hebben gehad. Ook Nerena Ruinemans (foto rechts) was een blonde schone. Zij wist overigens van het dopinggebruik van hara ex-man: ,,Ik denk dat we er destijds niet echt bij stil stonden, of dat goed of fout was”, erkende ze eens tegenover in RTL Boulevard. “Ik denk wel dat het meer een beslissing van hem zelf is geweest en ik moet eerlijk zeggen dat ik daar ook niet echt vragen bij stelde.” In 2009 ging het stel uit elkaar, mede omdat Boogerd na zijn wielrencarrière worstelde met ‘het zwarte gat’.

1 comment