Spelersvrouw.nl

Alex Vasanicova vriendin van Robert Bozenik

Alex Vasanicova is de vriendin van Robert Bozenik, een Sloveense speler van voetbalclub Feyenoord. Eerder speelde de aanvaller al voor MSK Zilina in zijn geboorteland. Alex Vasanicova is al eens besproken en getoond in de talkshow Veronica Inside, waar met name René van der Gijp zijn bewondering voor haar (looks) uitsprak.

Inhoudsopgave

Alex Vasanicova vriendin Robert Bozenik

Alex Vasanicova is al jarenlang samen met Robert Bozenik. De knappe brunette is dan ook met haar vriend meeverhuisd naar Rotterdam, waar ze sinds januari 2020 wonen. Ze hebben er een hondje genaamd Fendi, maar vinden het ook heerlijk om zo nu en dan het vliegtuig te pakken naar Slovenië, of naar andere warmere oorden op de wereld.

Verder houdt Alex Vasanicova er van om verwend te worden (soms door haarzelf, soms door vriend Robert Bozenik) met kleding van dure merken. Het gaat van Louis Vuitton tot Gucci en Prada. Een waardige voetbalvrouw, dus.

Robert Bozenik spits Feyenoord

Robert Bozenik is op 18 november 1999 geboren in Terchová, in Slovenië. Hij doorliep er de jeugdopleiding van de nationale hoogvlieger MSK Zilina, tot de aanvalsleider in januari 2020 voor zo’n 4.6 miljoen euro (!) werd opgepikt door Feyenoord.

In Rotterdam waren de verwachtingen, mede door de transfersom, gelijk torenhoog gespannen. “De komst van Robert geeft ons meer mogelijkheden in aanvallend opzicht. Hij is een jong maar groot talent dat we de tijd geven om hier te groeien en zich verder te ontwikkelen”, zei directeur Frank Arnesen over hem tijdens zijn presentatie in De Kuip, waarbij ook vriendin Alex Vasanicova aanwezig was.

Ook Hamburger SV uit Duitsland had interesse, maar Bozenik koos bewust voor Feyenoord. “We zijn dan ook blij dat Róbert heel bewust voor Feyenoord heeft gekozen en we hem nu, met medewerking en de steun van alle geledingen binnen de club, voor een lange tijd aan ons hebben weten te binden.”

Momenteel wordt Robert verhuurd aan het Portugese Boavista. Vorig jaar werd hij verhuurd aan Fortuna Düsseldorf.

Vriendin Robert Bozenik in Veronica Inside

Een tijdje terug was Alex Vasanicova nog onderwerp van gesprek in Veronica Inside. Analist René van der Gijp spotte haar op de tribune tijdens een Eredivisie-wedstrijd en concludeerde dat Robert Bozenik het met zijn vriendin ‘goed voor mekaar heeft’. Gijp noemt de Sloveense beauty een ‘lekker wijf’ en kan geen genoeg krijgen van het fragment. En geef hem eens ongelijk!