Spelersvrouw.nl

Tess Sarah de vriendin van Danilo Pereira

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 7 oktober 2020

Laatst Geüpdatet: 11 april 2023

Tess Sarah is de vriendin van Danilo Pereira, een Braziliaanse voetballer die speelt voor FC Twente. De Tukkers huren hem het seizoen 2020/2021 van AFC Ajax. Eerder speelde de aanvaller in zijn geboorteland al voor Corinthians, Ponte Preta en Vasco da Gama. Hij maakte in 2022 de overstap naar aartsrivaal Feyenoord.

Inhoudsopgave

Tess Sarah vriendin Danilo Pereira

Tess Sarah is een Nederlandse beauty, maar ze heeft zelf ook wel wat weg van een Braziliaanse. Het is dan ook niet geheel onlogisch dat ze gelijk in het oog sprong bij Danilo Pereira, die in Amsterdam neer was gestreken vanwege zijn transfer naar Ajax.

Op basis van haar Instagram-pagina kunnen we constateren dat Tess van reizen houdt; bij voorkeur naar de zon. Zo is ze al in onder meer Altea (Valencia, Spanje) en Parijs (de stad van de liefde, uiteraard aan de zijde van haar vriend Danilo Pereira) geweest.

Danilo Pereira van Brazilië naar Ajax

In augustus 2020 schreef de TC Tubantia al dat Danilo zijn eerste woorden Nederlands van zijn Hollandse vriendin heeft geleerd. Onder meer de term ‘heerlijk’ maakt onderdeel uit van zijn vocabulaire.

Tot dan toe had Danilo immers alleen nog maar in Brazilië gespeeld, bij Corinthians, Ponte Preta en Vasco da Gama. In 2017 verhuisde hij voor zo’n 2 miljoen euro naar Ajax, dat hem in de zomer van 2020 op huurbasis bij FC Twente besloot te stallen.

Danilo Pereira leen-voetballer FC Twente

Bij zijn presentatie in Enschede reageerde de spits, geflankeerd door zijn trouwe vriendin Tess Sarah, door te stellen dat hij met FC Twente ‘voor het kampioenschap wilde gaan’. “Ik wilde ermee aangeven dat ik niet voor de lol naar Twente ben gekomen. Wij moeten elke wedstrijd de mentaliteit hebben dat we willen winnen. Strijden, overleven.”

“Ik ben het ook verplicht aan mijn ouders dat ik alles geef. Zij verdienen het voor meer dan honderd procent dat hun enige zoon ze terugbetaalt voor alle liefde die ze me hebben gegeven”, legde Danilo later uit in de TC Tubantia. Duidelijk is dat Tess Sarah met vriend Danilo Pereira een uiterst strijdvaardige en ambitieuze geliefde in huis heeft!