Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Alejandro Garnacho?

Hij verruilde in 2020 het grote Atletico Madrid voor Manchester United. De 18 jarige Alejandro Garnacho heeft het al ver geschopt. Inmiddels is hij een vaste waarde voor United, maar wie is de vriendin van Garnacho?

Inhoudsopgave

Alejandro Garnacho

Alejandro Garnacho is momenteel voetballer van het Engelse Manchester United. Hij is nog maar 18 jaar oud en weet het nu al ver te schoppen. In 2015 pikte het Spaanse Atlético Madrd hem op van Getafe. Hij draaide een aantal jaar mee in de jeugd van Atlético. In october 2020 besloot Manchester United om de toen 16-jarige Garnacho te kopen voor zo’n 400.000 euro. Een half jaar later tekende hij zijn officiële contract als professioneel voetballer. Momenteel is Garnacho een vaste waarde voor de ploeg van Erik Ten Hag. Hij heeft al zo’n 30 wedstrijden gespeeld voor United dit seizoen.

Garnacho is geboren in Spanje, maar speelt vanwege z’n moeders afkomst voor de wereldkampioen Argentinië. Behoorlijk bijzonder is dat de Argentijnse sterspeler Lionel Messi niet eens zijn idool is. Sterker nog, Garnacho is opgegroeid met Cristiano Ronaldo als idool. Een betere start van zijn carrière kon hij niet hopen, want hoogstpersoonlijk Cristiano zelf assisteerde hem in zijn eerste goal voor United. Als eerbetoon aan Ronaldo deed Gernacho de welbekende “SIUU!” van Ronaldo na.

Dit is de vriendin van Garnacho

Eva Garcia is de vriendin van Alejandro Garnacho. De twee zijn inmiddels al zo’n 2,5 jaar bij elkaar en lijken onafscheidelijk. Alejandro post regelmatig foto’s samen met zijn geliefde om te laten zien hoe gelukkig hij met haar is. Er is niet heel veel bekend over Eva’s achtergrond. Wel weten we dat ze relatief grote influencer is en meer dan 140 duizend volgers heeft op TikTok. Op Instagram zit je inmiddels al op meer dan 200 duizend.