Spelersvrouw.nl

Katie Goodland, vriendin van Harry Kane

Katie Goodland vriendin Harry Kane

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 4 juni 2016

Laatst Geüpdatet: 22 augustus 2022

Harry Kane heeft al jaren een relatie met Katie Goodland. De sterspeler van Tottenham Hotspur is inmiddels topscorer van de Premier League en dus ook de spits van de Engelse nationale ploeg.

Katie Goodland is ook wel bekend onder de naam Kate Gooders, de naam die ze gebruikt op Instagram. De mooie blondine komt uit Londen. In de Britse media wordt ze vergeleken met Coleen MLoughlin, de vriendin van Wayne Rooney, vanwege haar nonchalante haarstijl en minimale make up. Ze is daarin een echte girl next door, ook omdat ze in tegenstelling tot veel andere spelersvrouwen niet volledig afgetraind is.

De vonk tussen Harry Kane en Katie Goodland sloeg al over toen ze beiden nog jong waren en naar dezelfde school gingen: ,,We went to school together, so she’s seen my whole career. Of course, she’s finding it a little crazy. I think she’s even been in the papers a couple of times taking the dogs out”. Het koppel gaat graag op vakantie. Harry nam zijn vriendin Kate al mee op een romantische trip naar Marbella. Ook bezochten ze samen Dubai. Kane speelt graag golf en is dol op hun twee honden.

The Girl Next Door vriendin van Harry Kane

Op het Instagram-account van Kate Goodland is te zien dat graag poseert met vriendinnen en haar eten fotografeert. Uiteraard ontbreken ook zoete plaatjes waarop ze met vriend ‘Golden boy’ Harry Kane, ook wel HurryKane genoemd, niet. Kate deelt verder met haar ruim zeventien duizend volgers kiekjes van vakantie en hun honden Brady en Wilson.

Kane geldt als één van de grootste talenten van Engeland. Hij maakte grote indruk bij Tottenham Hotspur, dat hem eind 2015 probeerde te behouden door hem een contract van vijf miljoen euro per jaar voor te schotelen. Kane is daarnaast een vaste waarde in het Engelse nationale team. In tegenstelling tot veel landgenoten drinkt de Golden Boy geen alcohol en bezoekt hij geen nachtclubs. Zijn ouders heten Pat en Kim. Saillant detail is dat Kane, wiens waarde tegenwoordig op vele miljoenen wordt geschat, in het verleden in de jeugd nog even uitkwam voor Arsenal.

??

Een foto die door kategoodersxx is geplaatst op

Een foto die door kategoodersxx is geplaatst op