Spelersvrouw.nl

Carola Kirschbaum vriendin van Koen Weijland

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 23 april 2019

Laatst Geüpdatet: 1 maart 2023

Carola Kirschbaum is de vriendin van Koen Weijland, de bekendste E-Sporter van Nederland. De twee zijn al zeker anderhalf jaar samen en dolgelukkig met elkaar.

Inhoudsopgave

Carola Kirschbaum vriendin Koen Weijland

Carola Kirschbaum is geboren in Wageningen en groeide op in Arnhem. Aldaar kreeg ze haar eerste serieuze baan: Food & Beverage Manager bij het Golden Tulip Hotel. Daar heeft ze vijf jaar lang, van 2008 tot en met 2013, gewerkt, totdat Carola de kans kreeg om over te stappen naar de wereld waar haar hart altijd al lag: de mode- en kledingwereld. Ze belandde bij Playlife Benetton, daarna bij Vila Clothes en vervolgens bij sportkledingwinkel Score, tot ze in 2018 de stap naar Amsterdam maakte. In de hoofdstad van ons land sloeg de vonk met vriend Koen Weijland ook over.

© Instagram

Carola werkt voor Nikkie Plessen

En in Amsterdam werkte Carola zich ook in razend tempo op tot de top van de modellen- en kledingwereld. De knappe blondine richtte zich vooral op de marketing in dat wereldje. Zo was de vriendin van Koen Weijland een half jaar lang verantwoordelijk voor de marketing van Crush Denim BV en ging ze in september 2018 aan de slag bij NIKKIE, één van de snelst groeiende fashion brands van het land. NIKKIE werd in het leven geroepen door BN’er Nikkie Plessen. Carola is er inmiddels al bijna een jaar haar Allround Visual Merchandiser HQ.

Ruim 17.000 volgers op Instagram

Carola is al met al dus zeker niet enkel ‘het vriendje van Koen Weijland’. De Gelderse heeft niet voor niets al ruim 17.000 volgers op Instagram en mag zichzelf ‘fashion stylist, photographer en artist’ noemen. Ze kwam in april 2019 nog eens voor in de vlogs van haar vriend: de tortelduifjes brachten videoverslag van hun mooie tijd in het romantische Rome, Italië.

Koen Weijland BN’er dankzij FIFA

Koen is met zijn vlogs inmiddels een landelijke bekendheid geworden (1158.000 abonnees op Youtube en 118.000 volgers op Instagram). Hij speelde twee jaar lang in dienst van Ajax, maar richt zich nu op zijn FIFA-squad ‘Team Strijder’ en werd daarmee al vijf keer EA Sports National Champion. Voor Koen is het hopen dat Carola het leuk vindt om haar geliefde los te zien gaan achter de Playstation. Hoe dan ook vormen ze een leuk koppel!