Spelersvrouw.nl

Carmen Lao vriendin van Adrián Dalmau

Carmen Lao is de vriendin van Adrián Dalmau, de makkelijk scorende spits van Heracles Almelo. Ze zijn beiden geboren en getogen in Spanje.

Inhoudsopgave

Carmen Lao vriendin Adrián Dalmau

Carmen Lao woont zelf nog op Mallorca, het eiland waar haar vriend Adrián geboren is. Afgelopen zomer verliet Adrián Dalmau zijn vriendin Lao van de ene op de andere dag om in Nederland te gaan voetballen. Ze hadden toen pas enkele maanden een relatie. Toch zijn de twee nog altijd stapelverliefd op elkaar. Carmen komt dan ook met enige regelmatig naar ons kikkerlandje om haar geliefde te steunen. Ze zijn inmiddels bijna anderhalf jaar een setje.

Carmen is een knappe brunette met een liefde voor reizen. Zo is ze al in onder meer Parijs en Manchester geweest, ook al valt er op ‘haar’ Mallorca ook genoeg te zien en te bewonderen. Verder leest ze graag boeken en gaat ze veel op pad met haar hechte vriendinnen.

https://www.instagram.com/p/Bt-kTGRl9xx/

Dalmau topscorer van Heracles

Maar het aller liefst is ze natuurlijk bij haar grote liefde Adrián. Hij speelde al voor onder meer RCD Espanyol, Villarreal CF en natuurlijk jeugdliefde Real Mallorca, alvorens hij in 2018 overstapte naar Heracles.

Hoewel Adrián er tot medio 2020 tekende, reisde vriendin Carmen niet permanent mee naar Almelo. “Maar ze steunt me altijd. In slechtere tijden is ze er voor me. Ik mis haar enorm en hou heel veel van haar”, vertelde Adrián al eens op FOX Sports na een duel waarin hij weer eens had gescoord voor de Tukkers.

Terug naar Spanje?

Vanwege zijn goede prestaties wordt Dalmau al gelinkt aan sc Heerenveen, maar misschien hoopt hij net als Carmen wel dat hij na dit seizoen weer aan de bak kan in Spanje. Zodat de twee tortelduifjes weer dagelijks van elkaar kunnen gaan genieten. De vriendin van Adrián Dalmau kan dan tenminste in het mooie tropische weer blijven leven.

https://www.instagram.com/p/BvcTHNiFXPo/

https://www.instagram.com/p/BuilsORFf2G/

https://www.instagram.com/p/Bpu6vXrFlnU/