Yoshi Janmaat vriendin Darryl Janmaat

Yoshi, vriendin van Darryl Janmaat

Ze weet zich goed verborgen te houden voor de spotlights die constant gericht zijn op haar vriend Darryl. Maar hier is ze dan: Yoshi, de vriendin van Darryl Janmaat. Een schone blondine, waarmee hij samen een huis bewoont in Den Haag met uitzicht op zee.

Ondanks de relatief jonge leeftijd zijn ze al hard op weg een gezin te stichten. In 2012 werd zoontje Dani geboren, medio 2014 verwachten verwacht de familie Janmaat een tweede spruit. Gepland, want zowel Darryl als Yoshi wilden graag op jonge leeftijd kinderen krijgen. Janmaat noemt zichzelf een echte familieman.

En oh ja, ze hebben ook nog een grote hond met een gevaarlijk voorkomen, Jack genaamd. Weet u dat ook weer. Inmiddels is de familie vertrokken naar het buitenland, want het Engelse Newcastle United heeft hem weggeplukt bij Feyenoord. De start was echter nogal stroef en moest Yoshi Janmaat dus veel werk verzetten.

Yoshi Janmaat, vriendin van Darryl

Kostwinner Darryl veroverde bij Feyenoord een plek in het Nederlands Elftal. Hij sprak al de ambitie uit om een buitenlands avontuur mee te maken, bij voorkeur in Duitsland. Een competitie die naar eigen zeggen bij hem past. Het werd dus Engeland.

Dit verdiende hij met name door het wereldkampioenschap in Brazilië, waar hij met Oranje derde werd. Janmaat had zelf een wisselend toernooi, want Louis van Gaal haalde hem in de loop van het toernooi uit de basis. Yoshi keek toe vanaf de tribune.

Darryl begon zijn loopbaan bij TONEGIDO en belandde via een talentendag in de jeugdopleiding van Feyenoord. Hij maakte het vmbo af en stortte zich daarna op het voetbal. Hij viel op Varkenoord echter af en belandde bij ADO Den Haag. Daar werd hij opgepikt door sc Heerenveen. In Friesland, een nogal rustige omgeving vonden Darryl en Yoshi, verdiende hij een terugkeer naar Feyenoord.