Spelersvrouw.nl
Yoshi Janmaat vriendin Darryl Janmaat

Yoshi is de vriendin van Daryl Janmaat. Ze weet zich goed verborgen te houden voor de spotlights die constant gericht zijn op haar vriend Darryl. Maar hier is ze dan: Yoshi, de vriendin van Daryl Janmaat. Een schone blondine, waarmee hij samen een huis bewoont in Den Haag met uitzicht op zee.

Inhoudsopgave

Yoshi Janmaat vrouw Daryl Janmaat

Yoshi Janmaat is de vrouw en vriendin van Daryl Janmaat. Ondanks de relatief jonge leeftijd zijn ze al hard op weg een gezin te stichten. In 2012 werd zoontje Dani geboren, medio 2014 verwachten verwachtte de familie Janmaat een tweede spruit genaamd Guti. Gepland, want zowel Darryl als Yoshi wilden graag op jonge leeftijd kinderen krijgen. Janmaat noemt zichzelf een echte familieman. Inmiddels is daar ook een derde kindje bijgekomen: dochtertje Gizi.

Inmiddels is de familie al enige tijd vertrokken naar het buitenland, want het Engelse Newcastle United heeft hem weggeplukt bij Feyenoord. De start was echter nogal stroef. Sinds 2016 is Daryl één van de spelers van Watford.

Daryl Janmaat voetballer

Kostwinner Daryl veroverde bij Feyenoord een plek in het Nederlands Elftal. Hij sprak al de ambitie uit om een buitenlands avontuur mee te maken, bij voorkeur in Duitsland. Een competitie die naar eigen zeggen bij hem past. Het werd dus Engeland.

Dit verdiende hij met name door het wereldkampioenschap in Brazilië, waar hij met Oranje derde werd. Janmaat had zelf een wisselend toernooi, want Louis van Gaal haalde hem in de loop van het toernooi uit de basis. Yoshi keek toe vanaf de tribune.

Daryl begon zijn loopbaan bij TONEGIDO en belandde via een talentendag in de jeugdopleiding van Feyenoord. Hij maakte het vmbo af en stortte zich daarna op het voetbal. Hij viel op Varkenoord echter af en belandde bij ADO Den Haag. Daar werd hij opgepikt door sc Heerenveen. In Friesland, een nogal rustige omgeving vonden Daryl en Yoshi, verdiende hij een terugkeer naar Feyenoord.

Yoshi Janmaat is te volgen via Instagram.