Spelersvrouw.nl

Yolanthe Cabau van Kasbergen is de ex-vrouw van Wesley Sneijder

Yolanthe Cabau van Kasbergen vrouw Wesley Sneijder

Oud-profvoetballer Wesley Sneijder trouwde op 17 juli 2010 met de bloedmooie Yolanthe. Op dinsdag 5 maart 2019 werd bekend dat de twee uit elkaar waren. Een jaar later waren ze weer bij elkaar, wanneer ze enkele tijd later officieel gescheiden zijn. Wesley Sneijder is recordinternational van het Nederlands elftal, hij kwam 134 voor Oranje uit. De oud-profvoetballer heeft samen met Yolanthe een kind; Xess Xava Sneijder een zoontje.

Inhoudsopgave

Yolanthe Cabau van Kasbergen de vrouw van Wesley Sneijder

Een stoot, een golddigger, een multitalent en een soapie. Iedereen heeft een mening over Yolanthe Sneijder – Cabau, misschien wel de bekendste ex-voetbalvrouw van Nederland. De rondborstige brunette versierde in een tochtige parkeergarage Wesley Sneijder en trouwde met hem in Toscane. Yolanthe, die Spaans bloed door de aderen heeft stromen, begon als soapsterretje, heeft haar eigen lingerielijn en presenteert televisieprogramma’s. Het stel trouwde in 2010, maar ging uit elkaar in 2019.

Vanaf de eerste dag dat Yolanthe in de spotlights kwam met haar privéleven, werd ze mikpunt van spot en hoon. Van jaloezie misschien ook wel. Lacherig werd er gedaan over haar breuk met zanger Jan Smit, waarmee ze samenwoonde in Volendam. Met name de nogal bizarre manier waarop hun inboedel na het stranden van de relatie moest worden verdeeld, gaf de roddelbladen het nodige voer tot schrijven.

Op 28 maart 2015 werd bekend dat Yolanthe zwanger is van Wesley Sneijder, die dat wereldkundig maakte door tijdens Nederland – Turkije (1-1) na zijn doelpunt een bal onder zijn shirt te doen en zijn duim in zijn mond te steken. Na afloop van het duel maakte de international dat hij en Yolanthe in oktober een kindje verwachten. Daarmee komt een einde aan de lange geruchtenreeks die al maanden daarvoor stelden dat Yolanthe, die ophef baarde bij haar ‘slecht belichte’ optreden bij RTL Late Night, zwanger zou zijn. Ze bleef dat echter tot eind maart halsstarrig ontkennen.

Yolante Cabau van Kasbergen presentatrice

Voordat Yolante samen was met Wesley, was ze al een bekende Nederlander.

Ze presenteerde in een weinig verhullend blauw mini jurkje het Nationaal Songfestival, fungeert als aanlokkelijk uithangbord van de Giro d’Italia wanneer het wielerevenement ons land aandoet en krijgt een televisie-programma waarbij ze bekende Nederlanders interviewt. Zo bezoekt ze ook Johan Derksen, die in het programma Voetbal International nog voorstelde dat ze wellicht alle spelers van het Nederland Elftal kan verwennen wanneer dat betere prestaties oplevert.

Derksen eist wel dat Yolanthe hem interviewt in haar veelbesproken blauwe jurkje. Er bestaat geen twijfel over dat de wulpse brunette weinig moeite heeft om haar uitdagende kant te tonen. Zie hieronder enkele korte videofragmenten waarop Yolanthe haar prachtige lichaam vol overgave toont. Het duurde in Turkije dan ook niet lang voor één van haar optredens voor ophef zorgde, omdat ze als moslima uit de kleren was gegaan.

Yolanthe op social media

De prachtige Yolanthe Cabau van Kasbergen is zeker geen onbekende op Instagram. De vrouw die geboren is op 19 maart 1985 heeft 1,3 miljoen volgers op dit social media kanaal. Omdat ze zoveel volgers heeft, werkt ze samen met verschillende bedrijven.

Dit is een groot deel van haar inkomsten. Ook heeft ze een eigen bedrijf genaamd ‘Cabau lifestyle’. Met dit bedrijf verkoopt ze van allerlei supplementen die vooral geschikt zijn voor vrouwen.

1 comment