Spelersvrouw.nl

Yanna de Vries-van Tol de vrouw van Douwe de Vries

Yanna de Vries vrouw Bob de Vries

Yanna de Vries is de trotse vrouw van Douwe de Vries. Yanna staat haar geliefde altijd bij. De dame, die voordat ze trouwde door het leven ging als Yanna van Tol, is sinds kort zelfs de moeder van Melle. Het is het eerste kindje dat Yanna en Douwe samen kregen.

Inhoudsopgave

Yanna de Vries vrouw Douwe de Vries

Yanna de Vries is de vrouw van Douwe de Vries. Terwijl de schaatser zich volop focust op zijn carrière op de baan, zit zijn vrouw ook zeker niet stil. Yanna is werkzaam als sportconsulent bij Sport Fryslan en is bestuurslid van TC Gewest Fryslan. Yanna, die geboren is in Leiden en tegenwoordig woonachtig is in Heerenveen, volgde in het verleden dan ook de opleiding sportmanagement en economie.

Yanna de Vries mag zich sinds 23 mei 2014 de vrouw van Douwe de Vries nomen. Dat is de datum dat de twee in het huwelijksbootje stapten. In oktober 2018 mochten de twee hun eerste kindje verwelkomen. Hun zoontje kreeg de naam Melle Marten de Vries.

Yanna de Vries en Douwe getrouwd

Yanna de Vries en Douwe stapten in 2014 in het huwelijksbootje. Een jaar later werd hij geïnterviewd door Schaatsen.nl, onder meer over zijn huwelijk. “Ha, het leven als getrouwde man is echt super zwaar! Nee, hoor. Het voelt voor mij niet heel erg anders. Het eerste jaar bevalt het in ieder geval nog prima. Het is goed te doen.”

Ook de vraag of Douwe een beetje goed is in het huishouden kwam langs. “Zal ik je mijn vrouw anders even geven? Ze knikt in ieder geval instemmend. Volgens mij ben ik er ook wel aardig in, ik kan redelijk goed koken. Ovenschotels zijn mijn specialiteit! Ik ben alleen niet een heel opgeruimd type. Ja, dat is mijn vrouw die op de achtergrond aan het lachen is. Ik heb er geen last van als het een beetje een bende is, ik houd wel van een rommeltje.”

Yanna de Vries is te volgen via Instagram en Facebook.

 

Een bericht gedeeld door Douwe de Vries (@douwedev) op