Spelersvrouw.nl

Xiomy Guerrero vriendin van Egan Bernal

Xiomy Guerrero is de vriendin van Egan Bernal, de wegwielrenner uit Colombia die sinds 2018 fietst voor Team INEOS.

Inhoudsopgave

Xiomy Guerrero vriendin Egan Bernal

Xiomy Guerrero is net als haar vriend Egan Bernal geboren in Colombia. Daar woont zij nog steeds samen met Egan, even buiten de grote stad Bogotà. Xiomy volgt er een studie financiering en internationale zaken.

Ondertussen volgt de knappe brunette haar grote liefde over de hele wereld. Ze is immers niet alleen stapelgek op vriend Egan, maar ook op de sport wielrennen.

Vriendin Xiomy zelf ook fanatiek wielrenner

Vriendin Xiomy zit namelijk bijna net zo vaak op de fiets als Egan. De Instagram-pagina van de Latina stroomt over van schitterende wielrenfoto’s  op de mooiste locaties van heel zuid- en midden-Amerika. Dat leverde Xiomy tevens al meer dan 15.000 volgers op.

Egan Bernal wielrenner Team INEOS

Egan Bernal staat nog aan het begin van zijn carrière, maar heeft al grote indruk gemaakt in de wielerwereld. Zo werd hij voorafgaand de Tour de France van 2019 nog door het gros van de analytici aangewezen als de grote favoriet voor de zege.

“Wat ik van hem gezien heb dit jaar… Telkens als hij het moet doen, als hij het gewicht van de koers moet dragen, dan doet hij dat alsof hij het al jaren doet”, zei bijvoorbeeld NOS-verslaggever Han Kock. “Zo won hij Parijs-Nice dit jaar en niet zo lang geleden ook de Ronde van Zwitserland.”

“Ik denk dat tijdens de Tour zal blijken dat hij inderdaad de beste is van zijn team en dat Thomas zich moeiteloos in het treintje neerzet om voor hem te werken”, aldus Kock.

Of Egan Bernal zijn wedstrijden nou wint of niet, hoe dan ook maakt Egan Bernal vriendin Xiomy Guerrero apetrots. Hopelijk vormen de twee wielerliefhebbers nog lang een schitterend koppel samen!

© Instagram