Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van schaatser Beau Snellink?

De Nederlandse schaatser Beau Snellink timmert flink aan de weg bij het schaatsen. Snellink werd in mei 2001 geboren. Hij maakt deel uit van de TalentNED ploeg voor talentvolle schaatsers. Over zijn privéleven is niet veel bekend. 

Inhoudsopgave

Jeugd

Snellink begon op 6-jarige leeftijd al met schaatsen. Hij schaatste bij de vereniging NINO. Snellink heeft naast het schaatsen nog een tijd getennist en gevoetbald. Sinds 2015 ging hij zich enkel nog op het schaatsen richten. Op zijn Instagram is te zien dat Snellink ook houdt van snowboarden. 

Prestaties

Sinds het seizoen 2018/2019 schaatst Snellink bij RTC Midden. Hij werd dit seizoen op het Nederlands Kampioenschap derde op de vijf kilometer en vierde op de drie kilometer. Hierna sloot hij zich aan de ploeg van TalentNED. In oktober 2020 maakt Snellink zijn debuut op het NK Afstanden. Op het NK Allround van 2020 wist Snellink op drie afstanden zijn persoonlijke record te verbreken.

Privéleven

Over het privéleven van Beau Snellink is nog weinig bekend. De talentvolle schaatser heeft nog nauwelijks interviews gegeven en ook op zijn Instagram wordt niet duidelijk of hij bijvoorbeeld een relatie heeft.