Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Rabiot?

Wie is de vriendin van Rabiot?

Op dit moment heeft Rabiot geen vriendin, althans het is niet bekend. Hij lijkt zich volledig te willen focussen op zijn voetbalcarrière.

Adrien Rabiot, zoals deze Franse voetballer voluit heet, is geboren op 3 april 1995 in Saint-Maurice. Hij speelde doorgaans als CM (Centrale Middenvelder) en speelde achtereenvolgens voor verschillende jeugdteams in Frankrijk.

Met als hoogtepunt zijn vertrek naar de jeugd van Manchester City in 2008. Helaas wist hij daar niet te overtuigen en mocht hij vertrekken. Twee clubs later kwam Rabiot in 2010 terecht in de jeugd van PSG (Paris Saint-Germain). Hier speelde hij maar liefst 2 seizoenen in de jeugd, gevolgd door een prachtige carrière in het eerste elftal. 

Inhoudsopgave

Het begin van de carrière van Rabiot

Nadat Rabiot enkele wedstrijden in de jeugd van PSG heeft gespeeld, kreeg hij op 2 juli 2012 zijn eerste profcontract. Deze 3-jarige verbintenis werd uiteindelijk een stuk langer en werd na verschillende contractverlengingen 2019. Zijn eerste officiële duel speelde hij op 26 augustus in de oefenwedstrijd tegen Girondins de Bordeaux.

Op de leeftijd van 17 jaar, 4 maanden en 23 dagen was hij één van de jongste debutanten in het shirt van PSG ooit. Enkele wedstrijden later werd Rabiot verhuurt aan Toulouse om ervoor te zorgen dat hij aan spelen toe kwam.

Hij kwam 13 wedstrijden in actie voor deze club en scoorde direct zijn eerste en ook enige doelpunt voor deze club in zijn eerste wedstrijd ook in de Ligue 1 tegen Stade Brestois. Nadat hij terugkeerde, speelde hij totaal tussen 2012 – 2019 150 duels voor Paris, waarin de Fransman 13 keer het net wist te vinden.

Het vertrek naar Juventus

Na 8 seizoenen trouwe dienst bij PSG en een uitstapje van een half jaar naar Toulouse deed Rabiot ertoe besluiten dat het tij was voor een volgende stap. Hij vertrok in 2019 naar Juventus en speelt daar in de periode tussen 2019 – 2022 94 wedstrijden waarin hij 5 keer wist te scoren. In de zomer van 2022 had hij, na de komst van Pogba, de wens om te vertrekken, maar zover kwam het helaas niet. 

Bij Juventus speelt hij samen met onder meer: Ángel Di María, Paul Pogba en Federico Chiesa.

De interlandcarrière van Rabiot

De eerste wedstrijd in het Blauw shirt van de Fransozen was op 15 november 2016. Hij speelde als basisspeler in de met 0-0 gelijkgespeelde wedstrijd 90 minuten tegen Ivoorkust. In zijn periode als international tussen 2016 – 2022 speelde Rabiot 28 wedstrijden, waarin hij 2 keer het net wist te vinden. Uiteraard hoopt Rabiot op nog veel wedstrijden voor de nationale ploeg, maar dat zal de tijd moeten uitwijzen.

Wie is de vriendin van Rabiot

Rabiot heeft momenteel geen vriendin en is dus vrijgezel. Of hij aan het daten is dat weten we niet. Mochten we hier in de toekomst informatie over hebben of iets zien of één van zijn socialmediakanalen, dan laten we jullie dit uiteraard direct weten. Voor nu moeten we concluderen dat Rabiot zijn focus volledig houdt op het voetballen. Wordt dus vervolgd!

Wil je een kijkje nemen in het privéleven van de Franse voetballer? Bekijk dan zijn Instagram.