Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Diego Costa?

Diego Costa vriendin

Auteur: Senna Reimink

Datum: 10 september 2022

Laatst Geüpdatet: 30 januari 2023

Op dit moment heeft Diego Costa geen vriendin. Wel, wordt hij regelmatig gespot met mooie dames. Zijn ex-vriendin – Michelle Zuanne – is een prachtige dame.

Diego da Silva Costa, zoals Diego Costa voluit heet. Is een Spaans-Braziliaanse voetballer die doorgaans speelt in de punt van de aanval. Hij is geboren op 7 oktober 1988 in Lagarto, Brazilië.

Diego Costa begon zijn carrière in de jeugd van Barcelona Capela, waarna hij al vrij snel vertrok naar Portugal, waar hij in het seizoen 2006-2007 maar 6 wedstrijden speelde voor Braga dat hem vervolgens uitleende aan Penafiel. Nadat hij 5 keer wist te scoren in 13 wedstrijden, werd hij opgepikt door Atlético Madrid dat toen 1,5 miljoen euro voor de aanvaller betaald.

Inhoudsopgave

De carrière van Diego Costa

De carrière van Diego Costa is enigszins opvallend te noemen. Hij heeft in zijn carrière voor verschillende clubs gevoetbald en het opvallende is dat hij overal regelmatig het net wist te vinden. In zijn eerste periode bij Atlético

Madrid werd hij 3 seizoenen achtereenvolgens verhuurt aan Braga, Celta de Vigo en Albacete. Na deze periode vertrok hij naar Real Valladolid waar hij één seizoen speelde en daar in 34 wedstrijden 8 keer wist te scoren. Na dit seizoen greep hij zijn kans en keerde Diego Costa terug bij zijn oude liefste Atlético. 

De tweede periode van Diego Costa bij Atlético 

De tweede periode bij Atlético ging Costa een stuk beter af. In het seizoen 2010 tot 2013 moest Costa het vaak doen met een invalbeurt. Tot het moment dat de toenmalige spits Radamel Falcao vertrok in 2013.

Dit was het moment dat Diego Costa steeds belangrijker begon te worden voor de club uit Madrid. Hij wist samen met David Villa in de eerste 10 wedstrijden maar liefst 11 keer te scoren. Na 94 wedstrijden en 43 doelpunten vertrok costa Naar Chelsea waar hij 3 seizoenen speelde en daarin 89 wedstrijden 52 keer scoorde.

Vervolgens keerde hij terug voor een derde periode bij Atlético waarin hij 12 keer wist te scoren in 61 duels. Bij de Spaanse club speelde hij samen me sterren als Antoine Griezmann, Jan Oblak, João Félix en Koke.

Inmiddels speels Costa bij Atletico Mineiro in Brazilië.

Michelle Zuanne de ex-vriendin van Diego Costa

Als we het hebben over het liefdesleven van Diego Costa, dan is deze nogal ‘turbulent’ te noemen. Costa en zijn toenmalige vriendin Michelle Zuanne leerde elkaar in 2010 kennen op een feestje in Madrid van een teamgenoot van Costa.

Na enkele weken te hebben gedatet, besloten de twee serieus met elkaar verder te gaan. Heel lang duurde hun relatie niet. Opvallend genoeg bleek dat Diego Costa het zusje van Michelle Zuanne begon te slaan, waarna Michelle Zuanne de relatie direct verbrak.

Ook een saillant detail in het hele verhaal, is dat Diego Costa een eerdere ex-vriendin schijnt te hebben gedumpt op het moment dat ze vertelde dat ze zwanger van hem was. Wil je het leven van Diego Costa? Volg hem dan op Instagram.