Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Amin Younes?

Wie is de vriendin van Amin Younes?

Op dit moment heeft Amin Younes geen vriendin. Althans, het is niet bekend. Op Instagram zien we Amin Younes met verschillende mooie vrouwen. Wellicht zit zijn vriendin hier tussen?

Amin Younes is voor de meeste voetballiefhebbers natuurlijk geen onbekende. De Duits-Libanees voetballer, die is geboren op 6 augustus 1993 in Düsseldorf, speelt doorgaans als linksbuiten. Hij is vooral bekend in Nederland van zijn tijd bij Ajax en heeft achtereenvolgens voor verschillende clubs gespeelt.

In de jeugd speelde hij van 1997 – 2000 voor SG Unterrath en werd daar vervolgens opgepikt door Borussia M’Gladbach. Waar hij maar liefst 10 jaar in de jeugd speelde. In 2011 mocht hij aansluiten bij het tweede elftal, waar Amin Younes vervolgens 37 wedstrijden speelde, waarin de linksbuiten niet verder kwam dan 4 doelpunten.

Inhoudsopgave

De carrière van Amin Younes

Nadat Younes flink wat wedstrijden in het tweede van Gladbach had gespeelt, maakte hij op 1 april 2012 zijn officiële debuut in het Duitse profvoetbal. Hij mocht in deze wedstrijd slechts 6 minuten meespelen, waardoor het lastig voor hem was om z’n stempel op deze wedstrijd te drukken.

In de wedstrijden die volgde, wist Amin Younes ook niet echt te overtuigen, wat ervoor zorgde dat hij in het laatste seizoen werd verhuurd aan 1. FC Kaiserslautern. Hier speelde hij in totaal 17 wedstrijden, waarvan 14 in de hoofdmacht en 3 in het tweede elftal.

De overstap naar Ajax

Younes vertrok op 16 juli 2015 naar Ajax, dat 1.5 miljoen euro betaalde voor hem aan Borussia Mönchengladbach. In de eerste periode bij Ajax speelde Amin Younes voornamelijk in het tweede elftal. Toch besloten ze hem na een goede periode naar de A-selectie van Ajax te halen, waarin hij direct zijn debuut in de Europa League mocht maken.

In de wedstrijd tegen Celtic begon Younes in de basis en speelde hij ruim een uur mee. Uiteindelijk zou Amin Younes 69 keer het shirt van de Amsterdammers dragen, waarin hij 12 keer wist te scoren.

Het vertrek naar Napoli

Amin Younes vertrok in 2018 naar Napoli, waar hij het in de eerste twee seizoenen vooral moest doen met een plek op de bank. In de periode daarna speelde hij niet meer dan 21 wedstrijden en werd hij verhuurt aan Eintracht Frankfurt.

In het seizoen 2022 maakte Amin Younes uiteindelijk de overstap naar Al-Ettifaq, waar hij in 9 wedstrijden 2 keer scoorde. Die club leende hem vervolgens uit aan FC Utrecht. Bij FC Utrecht speelt hij samen met onder andere; Bas Dost, Jens Toonstra, Bart Ramselaar en Nick Viergever.

De vriendin van Amin Younes

Of Amin Younes momenteel een relatie heeft, dat is niet bekend. Wel weten we dat hij in het verleden minimaal één eerdere relatie heeft gehad, maar momenteel geniet van het vrijgezelle bestaan en er alles aan doet om zijn voetbalcarrière een nieuw leven in te blazen. Wil je meer zien van Amin Younes? Volg hem dan op Instagram.