Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Álvaro Morata?

Alice Campello is de vriendin van Álvaro Morata.

Alice Campello is de vriendin van Álvaro Morata. Ze staan beide continu in de spotlights. Alice Campello werkt in het dagelijks leven als model, Álvora Morata is profvoetballer. Op Instagram deelt het stel alles over hun leven. Op dit moment heeft het stel drie kinderen. Het zijn allemaal jongens. Het gezin lijkt een gelukkig leven te lijden.

Álvaro Morata is een Spaanse voetballer die is geboren op 23 oktober 1992. Hij speelt als aanvaller en is geboren in Madrid. De stad waar hij ook een groot deel van zijn opleiding genoot. In 2005 werd Álvaro Morata door Atlético opgepikt en verbleef daar tot 2007.

Vanaf 2007 vertrok Morata naar Getafe, waarna hij al naar één seizoen de overstap maakte naar de jeugd van Real Madrid. Na twee seizoenen in de jeugd te hebben gespeeld, mocht hij in 2010 zijn opwachting maken in Real Madrid B, waarvoor hij uiteindelijk tussen 2010 – 2014 83 keer zou uitkomen en 45 keer wist te scoren.

Inhoudsopgave

De carrière van Álvaro Morata

In de periode dat Álvaro Morata bij Real Madrid speelde, maakte hij in augustus 2010 zijn debuut in het eerste elftal van Madrid. De club waar hij uiteindelijk 37 wedstrijden voor in het eerst elftal zou uitkomen in de periode tussen 2010 – 2014 waarin hij 10 keer wist te scoren.

In 2014 vertrok de spits van Madrid naar Juventus, waar hij voor 18 miljoen euro een 4-jarig contract tekende. Met deze club wist hij kampioen van Italië te worden en haalde hij ook de finale van de Champions League. 

De terugkeer naar Real Madrid

In 2016 koos Real Madrid ervoor om de terugkoopclausule die in het contract stond te activeren waardoor hij voor 30 miljoen euro mocht worden verkocht aan Real. In dat seizoen wist hij opnieuw landskampioen van Spanje te worden en ook de Champions League te winnen.

Maar net als in zijn eerste periode bij Real, wist Álvaro Morata ook niet een basisplek te veroveren, waarna hij alweer na 40 wedstrijden en twintig doelpunten voor bijna 65 miljoen euro de overstap maakte naar Chelsea.

Juventus

Na flink wat omwegen is Álvaro Morata in 2020 opnieuw teruggekeerd bij Juventus, dat hem huurt van Atlético Madrid. Inmiddels heeft hij hier in 56 wedstrijden 26 keer weten te scoren.

Alice Campello de vriendin van Álvaro Morata

De vriendin van Álvaro Morata, Alice Campello is voor de meesten geen onbekende. Zo is geboren op 5 maart 1995 en is een Italiaans model en ook kledingontwerpster. De Spaanse international vroeg zijn destijds vriendin Alice

Campello op een wel heel speciale manier ten huwelijk. In 2016 ging Morata voor de toen 21-jarige Alice Campello op zijn knieën tijdens een show. Dit was niet zomaar een show, maar een show van de wereldberoemde illusionist Antonio Diaz 

Alice Campello op social media

Gezien het feit Alice Campello een model is, is ze natuurlijk ook op Instagram een ware hit. Met haar ruim 700.000 volgers deelt ze lief en leed en krijgen we een exclusief inkijkje in zowel haar modellencarrière als haar gezinsleven. Kortom, Alice Campello is dus een ware hit te noemen op Instagram!