Spelersvrouw.nl

Wie is de vriend van Nathalie Hendrikse: handbalster én influencer

Op 4 april 1995 werd de Nederlandse handbalster Nathalie Hendrikse geboren in Amsterdam. In 2017 won Hendrikse met VOC Amsterdam het Nederlands kampioenschap. Ze speelt nu voor de Duitse club Neckarsulm Sport Union.

Inhoudsopgave

Carrière

Hendrikse begon met handbal bij VOC Amsterdam toen ze vier jaar oud was. Met VOC nam ze deel aan Europese bekerwedstrijden en won ze in 2017 het Nederlands kampioenschap. In 2017 verliet ze VOC en sloot zich aan bij het Noorse Gjerpen HK Skien. Hier Hendrikse twee seizoenen en tekende toen een contract bij de Duits handbalclub Neckarsulmer Sport Union die in de Bundesliga speelt.

Privéleven

Hendrikse speelt op de rechterflank en is linkshandig. Naast haar handbalcarrière is Hendrikse influencer op Instagram en heeft een eigen website waar ze blogs schrijft over onder andere sport, eten, reizen en haar leven. Op Instagram heeft Hendrikse ruim 25 duizend volgers. Ook heeft ze haar eigen webshop met sierraden. Hendrikse heeft haar Bachelor Criminilogie behaald.

Ze woont momenteel samen met haar vriend Dave Hiddes in Duitsland. ,,Omdat ik eigenlijk bijna nooit (’s avonds) thuis ben, vind ik het soms heerlijk om op de bank in mijn joggingbroek een filmpje te kijken met mijn vriend. Samen met een grote bak Ben & Jerry’s, met chocolade ijs, natuurlijk. Aan de andere kant kan ik ook genieten van een avondje in een goed restaurant en de avond dan afsluiten in het Holland Casino of een club”, vertelde ze in een interview met Manify.  Sinds wanneer zij een relatie hebben is niet bekend.