Spelersvrouw.nl

Vrouwen shoppen, mannen gokken

Vrouwen shoppen, mannen gokken

Achter veel voetballers schuilen prachtige spelersvrouwen. Veel sterspelers laten weten dat het fijn is om iemand hebben om op terug te vallen, maar ook de dames genieten van het succes. De spelersvrouwen genieten van een luxueus leventje en genieten van de exclusieve feesten, schitterende hotels en heerlijke restaurants.

Het is echter niet alleen maar rozengeur en Manenschijn in het leven van een voetbalvrouw, want als partner ben je afhankelijk van je succesvolle man of vriend. De transfermarkt is een nette manier om spelers te verkassen richting iedere uithoek van de wereld. De voetbalvrouwen moeten in veel gevallen mee met hun partner en moeten al hun vrienden en familie plotseling gaan verlaten voor de carrière van hun grote liefde.

Veel dames ontpoppen zich tot influencer en zijn een idool voor veel mensen, mede door het luxueuze leventje en de schitterende dingen die er op hun pad gekomen zijn. Vaak vinden voetbalvrouwen elkaar op de tribunes van de voetbalclubs en genieten zij van een gezellig wijntje op het terras, een heerlijk diner bij een goed restaurant en de nodige luxe. Ook een dagje strand, lekkere massage in de spa of een rondje shoppen past perfect in het leven van een voetbalvrouw.

Er zijn echter ook dames die het succes van partners omzetten in een goedlopend merk. Zij zetten een mooi kledingmerk op of worden hét gezicht van een multinational, mede doordat de vrouwen een breed bereik hebben, vaak door de prestaties van de voetballers met wie zij samen zijn. Mannen gaan daarentegen liever een avondje naar het casino met een vriendengroep of zetten geld in op sportevenementen.

Voor de mannen onder ons die toch graag een gokje willen wagen op voetbalwedstrijden, zijn er tegenwoordig genoeg legale bookmakers beschikbaar. De website VoetbalGokken.nl helpt jou met het vinden van de ideale aanbieder. Hier kun je de beste odds en bonussen vinden voor de wedstrijden waarop je wilt inzetten.